Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Cassandra Clare (spisovatel)

26.02.2013

Cassandra Clare se narodila do americké rodiny v Íránském Teheránu a většinu svého dětství strávila cestováním po světě, zahrnujícím i túru po Himalájích jako batole, kde strávila měsíc v otcově batohu. Před dovršením deseti let žila ve Francii, Anglii a Švýcarsku.Protože se s rodinou často stěhovali, našla si zálibu v knihách… (více)

Jemima West (herečka)

18.08.2012

Jemima West začala svou hereckou kariéru v deseti letech tím, že se objevila v sérii JOSEPHINE GUARDIAN ANGEL. Později dostala roli ve filmu JOHANKA Z ARKU (1999). O pět let později si zahrála v krátkém filmu režisérky Maïwenn Le Besco. Objevila se v několika TV seriálech, jak francouzských (PARADISE KEMP, KRIMINÁLKA PAŘÍŽ) tak… (více)

Sebastian Stan (herec)

13.08.2012

V osmi letech se se svou matkou, která pracovala jako pianistka, přestěhoval z rodného Rumunska do Vídně v Rakousku, odkud se ve dvanácti znovu odstěhoval do Rockland County v New Yorku, jelikož se jeho matka provdala za ředitele americké soukromé školy. Maturoval na Rutgerské Univerzitě v New Brunswicku ve státě New Jersey,… (více)

Reklama