Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (48)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Skvělý závěr Avangers. Lépe už to snad ani nešlo.

plakát

Babovřesky 2 (2014) odpad!

Ano jak podotkl B!shop: prostě klasický Troška. Což je u mě hnus velebnosti. Jak Troškovi "komedie" tak pohádky patří na úplné dno - no spíše dno bažiny, která snad dno ani nemá. Troškovi výtvory jsou úžasně primitivní a buranské, pohádky jsou špatně zahrané a komedie jsou nevtipné. Takže asi tak. Lidová tvořivost jménem Babovřevsky z tohoto konceptu nevypadla. Ostatně myslím, že Troškovi filmy jsou samostatný oddíl kinematografie. Někdo kdo dokáže vyplodit rodokapsoví pořad jménem Kameňák nemůže bít brán vážně.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Vynikající propojení hudby a filmu. Děj není nikterak převratný, jako celek ovšem funguje.

plakát

Bosch (2014) (seriál) 

Snad nejlepší detektivní seriál.

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

Animace je odporná - bohužel. Děj ikdyž se snažím vytvořit vhled malého diváka je debilní. Strašně mi vadí reklamy - to je snad největší hnůj české dětské kinematografie. Scenář jak od vopičáků z TV NOVA.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Prostě akční film ze staré školy, ale moc dobré školy. Není nad to když akční film je akční, není tam 10% sexu, 10% lásky, 10% zvířátek, 10% srandy, 10% pavědeckých žvástů atd..., zkrátka aby si tam každý našel něco svého. Eat shit! Když akční film tak 100% akce - když 100% akce tak Expendables. Viva Sly.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Nemyslím, že jsou Expendables 3 již pro každého. Čím dál více jsou spíše určeny pro fanouška tohoto žánru a herců. Z logiky věci si ale také myslím, že je to tak i myšleno. Děj je oproti prvnímu dílu již hodně natažený a vyumělkovaný. Druhý díl měl snad ještě trochu nápad, ale třetí díl je opravdu dělaný již jen a jen pro nové herce a herečky. Nábor nových herců z řad upírů je pro mne už trochu moc - hlavně Twilight ságu z duše nenávidím. A teď proč jsem dal 5 hvězd. Prostě protože, jsem fanouškem této série, tohoto žánru již od 3 let a stejně tak herců prakticky od kolébky. Banderas je perfektní a Mel má stejně šílený výraz jako ve Smrtonosné zbrani. Pro mne de facto povinností dát 5 hvězd. Musím, ale dodat, že děj trojky má velkou pachuť. Určitě bych souhlasil s Tome Hardym - návrat ke kořenům nečekejte - a jestli půjdu na 4.díl - to si ještě hodně rozmyslím.