Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (67)

plakát

Absurdistán (2006) 

Tohle není komedie. Ani jednou jsem se nezasmála. Tohle je normálně existenciální drama.

plakát

Americký zločin (2007) 

Že maminka od tolika dětí, bez peněz a milencem hajzlem byla psychicky v troskách bych ještě zvládla. Ale, že ji i ty děti slepě následovaly a dělaly vše jak ona (a to některé nebyly zas tak malé), to mi nechávalo rozum stát. Nakonec nebyla v nikom ani kapka citu. Zpracování filmu bylo dobré, jen mi přišla nevhodná ta "dream vsuvka" o šťastném návratu k rodičům.P.S.To mi vyvstává otázka, jak by se asi zachovaly děti dnešní doby, pro které je normální vídat brutalitu denně v televizi. Vždyť i tady někteří komentují film, že je málo násilný. Co na to říct?

plakát

Avalonská střední (2010) (TV film) 

Přeplácaná americká pohádka pro děti (6-10), která nenadchne, ale neurazí. Hezky jim i příběh zapadal, tedy až do konečného rozuzlení, které bylo až moc přitažené za vlasy.

plakát

Avengers (2012) 

Postavy se mi líbily a 3D též dobré. Ale dobrodružství jsem v kině tedy neprožila. U tohoto filmu znamená akční děj - pomlátíme se mezi sebou, pak pomlátíme ty zlý a zachráníme svět. Líbilo se mi pár scén s Robertem Downey Jr. (Iron man) a s Markem Ruffalo (The Hulk), ale to mi celkový dojem nezachránilo. Pozn. v kině nás bylo všehovšudy sedm a já měla co dělat abych neusnula.

plakát

Benny a Joon (1993) 

Zcela průměrný "relax film". Autor nijak moc neřeší charaktery postav ani důvody jejich jednání a tím se stává velice povrchním. Je to takové milé pokoukání na párek podivínů.

plakát

Bolero (2004) 

Líbilo se mi takové zpracování. Husí kůži jsem z toho měla. Některé scény se hodně povedly a jiné mi zas vadily. Hudba byla tedy při nejmenším zvláštní

plakát

Čtyři dohody (2013) (divadelní záznam) 

Něco mi na tom záznamu vadilo. Jako by Dušek párkrát znervózněl. Nevím. Ale když jsem tenkrát odcházela z divadla, byla jsem nadšená. Výborné téma. Velmi náročné pro divadelní zpracování, ale výsledek se mi líbí. Poklona každopádně.

plakát

Divnosvět (2022) 

Prehnane velkolepe, prehnane akci az strasidelne a desive pro male deti. Rozhodne neni vhodne od tri let, ani od peti.. Spise tak od deseti. Napad hezky a hlani dejova linka fajn, ale postavy vyhrocene vsemi smery a dialogy podivne

plakát

Domov snů na počkání (2022) (pořad) 

Akcni romanticka parodie o prestavbe domu. Dobre na interierove inspirace, jinak vcelku iritujici zalezitost.

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

No, pitomost je to.Ani se mi do toho nijak nechtělo. jelikož Ferrell vždycky hraje debila. I tady. Ale chtěla jsem si poslechnout Dana stevense. A za to utrpení, které jsem dvě hodiny podstoupila jsem za odměnu dostala nádhernou píseň v podání Molly Sandén (néé od Rachel McAdams, jak si někteří myslí). Asi jsem poprvé v životě zažila, co je to mít "husí kůži" u písně