Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (79)

plakát

Zátoka (2009) 

Hajzlové! Zase jednou něco, z čeho se mi chce zvracet...Všechny bych je propíchal harpunou..

plakát

Orphan (2009) 

Příjemné překvapení v dnešní době stupidnich hororů bez nápadu. 5* hlavně za to,že pořád ještě existuje někdo,kdo dokáže natočit film,ze kterého jde mráz po zádech. V rámci žánru pro mě jeden z nej filmů,co jsem viděl..

plakát

Ve stínu (2012) 

Super film, konec mě úplně odpálil, nic takovýho jsem nečekal..Paráda od začátku do konce

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Krásnej film, je v něm tolik hezkého. Hodně se mi líbil styl vyprávění příběhu na střídačku. Tohle musí každého, kdo měl někdy rád chytnout za srdce.

plakát

Čelisti (1975) 

Skvělý film, žraloky miluji a tohle bylo ještě k tomu skvěle natočené. Strach se místy dere z obrazovky proudem, což je jasný recept, jak na to. Mohlo by to být klidně i bez ukázky žraloka a stejně by to bylo super.

plakát

96 hodin (2008) 

Tohle bylo pro mě tenkrát překvapení roku. Netušil jsem, že mě film s takovým námětem dokáže přitáhnout na centimetr k obrazovce a donutí mě se skoro zakousnout do televize. Taken je skvělá pecka, která stojí za to i po pátém shlédnutí.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Celou dobu jsem čekal, kdy už mi konečně ta krev začne stříkat i z repráků, protože tohle byl opravdu masakr, který mě totálně nadchnul. V podstatě nic jsem nečekal a o to víc naloženo jsem dostal. Místy až komická řežba je to ideální na deštivý letní večer, kdy ovšem místo vody smáčí hlavy diváků proudy krve.

plakát

Bídníci (2012) 

Nerozumím lidem, kteří si stěžují na Russela Crowea. Zpívá velice dobře ve všech pasážích, kdy jde opravdu o písničku. V těch "zpívaných" větách je to trochu horší, ale rozhodně to není věc, kterou by měl každej vytahovat. Mezi ostatními v klidu zapadne, možná i vyčnívá...Jinak super výprava, film ke konci graduje a písně jsou lepší a lepší.

plakát

Hra (1997) 

Tady jsem až do poslední chvíle netušil, na čem jsem a to se mi moc líbilo. Vlastně jsem ani na konci neveřil, že je to tak, že ještě něco nepřijde. Myslím si, že tohle by přesně měl film na člověku zanechat, tu touhu přemýšlet o tom ještě pěkných pár dní po tom, co ho viděl, i když přitom při filmu samotném se moc přemýšlet nemusí.

plakát

Speciální jednotka (2011) 

Dobře natočený film o další zbytečné akci pro záchranu jednoho člověka výměnou za vyvraždění poloviny východní populace. Vousatý Novak Djokovic mi v roli hlavního záporáka moc neseděl,ale budiž.