Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (23)

plakát

Flaman (2013) (seriál) 

Malviviendo mě bavilo trochu víc, ale španělština se dobře poslouchá i tady :)

plakát

Noční jízda (2013) 

Velmi dobrá rozhlasová hra, trochu zbytečně udělaná jako film...

plakát

One Last Dive (2013) 

Kdyby to bylo jen o té lekačce, tak je to docela průměrné, ale poctivě udělané dílko. Jenže není a to je ta hvězdička navíc. Žádné zdržování, místo kávy po ránu naprosto ideální :)

plakát

The Flying Man (2013) 

Velice povedený nízkonákladový kraťas, který se na superhrdiny dívá zase z trochu jiného pohledu... Nicméně tohohle bych bral, možná by byl svět o trochu lepším místem?

plakát

Bravest Warriors (2012) (seriál) 

Droga per animam. Kontraindikace - normalita.

plakát

Hon (2012) 

Sice by se tomu daly vytknout nějaké mezery, které příběh měl, nicméně zase jednou film, ze kterého mi je skoro fyzicky špatně, aneb "faith in humanity destroyed". Přemýšlím, jaký hlubší smysl měl ten Klářin výmysl, jestli bych byl taky schopný zabít psa někomu, o kom bych si myslel, že udělal, co udělal... otázek mě napadá víc, ale odpovědí je většinou jen věta, která zazněla ve filmu až nepříjemně často. Nevím.

plakát

Zachraňte Edwardse (2010) 

Za 5 díky následné besedě s panem Marcelem. Cenná zkušenost. Stay openminded.

plakát

El Camino! (2008) (studentský film) 

Výborné! :)

plakát

Malviviendo (2008) (seriál) 

Bláznivá kombinace "My name is Earl" a "Misfits", kde si těžko vybírat, která z postav je vlastně "ta moje oblíbená". Kleptoman trpící narkolepsií, drogový dealer, věčný prvák na univerzitě bydlící v karavanu a bývalý voják na vozíčku - už jen výčet těchto postav slibuje originální zábavu. Přidejte slušnou spoustu nadávek (co do nich toho španělština oproti češtině pravda nemá moc co nabídnout, ale jejich kadence je asi "ra-ta-ta-ta-ta-ta"). Takže ne jedna, ne dvě, ne tři, ale tři hvězdičky ze tří!