Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Vzteklina (2018) (seriál) 

Kryštof Hádek, podle mě, hraje jako král. Na ženu už od Bobulí sahá, jako by to držel poprvé, ale jinak je skvělej. Velké překvapení, tahleta věc, po všech stránkách. Děj, herecké výkony, výborně natočeno. Klobouk dolů.

plakát

Vykoupení - Zrození Kingdom Come: Deliverance (2018) 

Nechápu, že se v závěru dokumentu tolik věnují negativním kritikům. Rozumím tomu, že některé komentáře bolí, ale vzhledem k úspěchu hry jim musí snad být jasné, že názor většiny je pozitivní. Jsou lidé, kterým prostě nemá smysl nic vysvětlovat. Sám jsem hru dohrál a přes nějaké "mušky" jsem byl nadšený! Tolik z historie jsem se nenaučil za celou základku :)

plakát

Zelená kniha (2018) 

"založeno na skutečných událostech" na mě zabírá, když je to zpracováno a zahráno takhle. Férový křupan s velkým srdcem Tony a korektní umělec "doktor" ukázali luxusní výkon a vytvořili krásný, místy dojemný film o putování životem a černo-bílou Amerikou.

plakát

Zloději zelených koní (2016) 

Konečně zase český film, který mě bavil. Zklamalo mě vyústění té vztahové zápletky, kdy jsem čekal větší příběh - drama a taky konec byl docela plytký. Za mě zasloužené 3*

plakát

Blok 99 (2017) 

Jeden z mála případů, kdy mě zmátlo zdejší vysoké hodnocení a strávil jsem tak 2 hodiny svého života u této divné věci. Po dobré první půli zřejmě převzal natáčení režisérův pes a udělal z toho nerealistický brak.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Mel Gibson? Fakt? Příběh dobrý, herci uvěřitelní, ale v roce 2016 by se válečná zóna určitě dala natočit realističtěji. Některé scény mi přišly vyloženě směšné (útes vypadal, jako by byl vysoký max. 10m a nahoře taky působil skoro klaustrofobně), což je velká škoda, protože hlavní hrdina si zaslouží velkou čest.

plakát

Kumaré (2011) 

Ten se do té své recese pěkně zamotal, když viděl, co pro ty lidi začal znamenat. Co prokázal?? Že spousta guru jsou šarlatáni a že je člověk nepotřebuje a současně, že lidé potřebují vůdce a bez "guru" to prostě nedají. Můj závěr: všechno čemu TY věříš a co pro TEBE funguje, je správné (pokud to neubližuje druhým).

plakát

John Wick (2014) 

Horší akčňák jsem dlouho neviděl. Keanu umí, kamera taky dobrá, ale ten příběh, trapárna nejvyššího kalibru. Jeden z filmů, u kterého raději půjdu se psem ven než jej dokoukávat do konce.

plakát

Equalizer (2014) 

Novému Batmanovi zapomněli dát kostým!! Velice dobře koukatelný, ale naprosto nerealistický akčňák, při kterém často kroutím hlavou. Připravený na všechno, počítá se vším, všechno má v malíku, je vždy několik kroků před nepřáteli. Chvílemi mi přišlo, jestli to nemá být spíše filmový vzkaz Amíků Rusům.

plakát

Tři bratři (2014) 

Já i děti jsme čekali něco jiného, než další adaptaci chronicky známých pohádek. Po chvíli mi malá říká: "vždyť to je šípková Růženka :( " Nuda to v žádném případě nebyla... texty, hudba, herecké obsazení, prostě paráda, ale takoví machři, jako páni Svěrákovi, můžou nabídnout více. Já nevím, krásné pohádky, krásný výsledek, ale .... škoda talentu? :)