Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (604)

plakát

Absolvent (1967) 

Dýchá to, atmosféra napjatá,pan Hoffman má na kontě Jednu z nej debutových rolí, jaké jsem kdy viděl,je to sexy lovely i happy ,ale musím to vidět ještě jednou.

plakát

AC/DC - Big Gun (1993) (hudební videoklip) 

Film jsem miloval asi jako každej malej ,zasnenej kluk, ale s přibývajícími léty zbývá jen parádní song,kterej tenhle kýč několikrát oběhl , vydal se do budoucnosti vstric nesmrtelnosti.Hezky se to otocilo a vzajemne vlastne doplnilo všechno.

plakát

Agrometal - Soutěž (2023) (epizoda) 

Stačí přečíst jména tvůrců a účinkujících

plakát

Aj múdry schybí (1998) (pořad) 

Nevím,jak dalece je zinscenovaná anketa této TV soutěže,ale každopádně hvězda za bezmeznou trapnost a ještě v jednom z nejodpornějších jazyků na světě!!!

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tenkrát to byl můj první 3D film v kině a pamatuji si jako dnes,jak mě kamarádi nemohli z kina dostat.Seděl jsem jak přikovanej a ani nehlesl.Stačilo půlgramu heroinu a mimo toho superpohodlnýho křesla a hlavně toho skvělýho matroše mě docela bavil i ten film.......kurva,jaxe jen menoval.

plakát

Amadeus (1984) 

Souhlasím s KATASTou!Až na první příčku v oblíbenosti.

plakát

Americká krása (1999) 

Snímek se jeví velice prostě a přímočaře.Mnoho lidí v něm nevidí víc než hořkou komedii o rodinných vztazích s dramaticky přehnaným koncem.Věřím ale,že s odstupem času každý divák,který toto silné dílo neprohlédl hlouběji do jeho temné duše,pochopí kolik diskutabilních témat American Beauty zkoumá a předkládá.Od amerického snu,přes sociofobii,popření vlastní identity k oné krypto-nacistické politice.V našich končinách jistě film není zdaleka tak znepokojivý a společensky nebezpečný jako ve své rodné zemi.Ještě ke všemu se režisér Sam Mendes pyšní tímto filmem jako svým debutem a to je naprostá bomba!!!!Ještě štěstí,že v rámci jeho rané tvorby zabývající se dosti často tématy o mravním rozkladu americké společnosti,nepřistála nějaká bomba v autě....!

plakát

Americký gangster (2007) 

Všichni chceme spravedlnost,ale Russel Crowe mně doslova žral s talíře!Charisma Denzela Washingtona je nevyčerpatelné a role byla šitá nadmíru namíru!!!Ridley Scott je extratřída,proto životopisně ztvárněná gangsterka,navíc o masivním rozmachu heroinu v U.S.A. za doby války ve Vietnamu nemohla dopadnout jinak než precizně.Kašlu na semtam nějaký mikrofon v záběru a kdosi cosi!!!Tento film je mistrovské dílo ve všech směrech,které se dají u filmu hodnotit!!!

plakát

Anakonda (1997) odpad!

😂😂😂😂😂😂