Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (225)

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Seriál v podstatě nabízí to, co Walking dead neposkytlo- jak to vše začalo. Čím dál inteligentnější zombie upíři, mezi sebou komunikující a pro svého "Mastra" kolonii rozšiřující, hladové, červy prolezlé a nenažraného několika metrového "hada" z pusy vystrkující potvory. Del Torovy oblůdky můžu a strašně se mi to líbí. Jediné co vytknu je, že seriál nabízí příběhy až mnoha lidí, na které postupně zapomíná. Navíc v jedné epizodě jsou neškodně infikováni jen čtyři pasažéři, v další najednou celé město. Přechod byl až moc rychlý, takže jsem si to neužil tak, jak jsem mohl a chtěl. Jinak ale pecka!

plakát

Air Buddies - Štěnata (2006) 

Co ve filmech nesnáším nejvíc? Mluvící zvířata. Hodně mě mrzí, že se k tomuhle nechal upsat třeba Trevor Wright, který tam ze sebe dělá schválně absolutního pitomce. Bohužel, jedna z největších pitomostí, co jsem za poslední dobu viděl.

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Pořad, který mě každý podvečer donutil sednout si před televizi a sledovat ho. Občas měl sice slabší chvilky, i tak mě ale vždy bavil. Dozvěděl jsem se spoustu zajímavých věcí o zemích, které soutěžící navštěvovaly a sám snil o tom se podobné soutěže zúčastnit. Mnohdy jsem přemýšlel nad tím, proč se do něčeho podobného nepustí i české televize. A vlastně je to strašně dobře, ještě by z toho udělali něco podobného jako je Trosečník- velmi chabý pokus o Survivora.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Musím přiznat, že první řada pro mě byla slabší a tak jsem první dva díly viděl asi třikrát v jednom půlroce a dokopával jsem se k sledování tohoto seriálu. Ale druhá série byla opravdu pecka! Prolínání různých časových rovin a příběhů, promyšlenost a výkony herců... na prostě fantazie. 1. série- 70%, 2. série- 95%, 3.série- 85%. // oblíbené postavy: Moira (1.série)- Frances Conroy, sestra Mary Eunice (2.série)- Lily Rabe, Constance (1.série), sestra Jude (2.série)- Jessica Lange

plakát

Annie Hallová (1977) 

Dobře přiznávám se! Tohle je první film, který jsem kdy viděl a má s ním co do činění Woody Allen. Nechápu, jak jsem tohoto muže mohl dodneška absolutně zazdívat. Na toto film se nelze nedívat jako na umělecký kousek. Pan Allen se představuje jako režisér, scénárista a i jako hlavní postava. A já se jednoduše nedokážu rozhodnout, v čem je lepší. Tento snímek mě prostě nadchnul!

plakát

Argo (2012) 

Popravdě jsem to tahle dobrý nečekal. Skvělý rozjezd a vlastně celé to bylo zajímavé a napínavé. Ben Affleck je opravdu dobrý režisér. Jako herec ucházející, tady ještě o chlup lepší než normálně. Ostatní herci téměř neznámí, což přidalo na reálnosti příběhu. Přesto, že film hovoří o tématu dotýkajícího se spíše vlastenectví Američanů, tak i mě to zasáhlo na těch pravých místech. Asi největší překvapení roku, protože na historické politické thrillery moc nejsem.

plakát

Arn (2007) 

Evropská produkce mě přesvědčili, že také umí natočit celkem normální film. I tak mě to bohužel zase tolik nebavilo. Více jak 3 hvězdy nedám. 50% [viděno 15.12.2012- TV]

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

K seriálu jsem se dostal docela náhodou a schválně jsem si o něm nepřečetl, takže jsem nevěděl do čeho jdu. Díky tomu jsem byl docela příjemně překvapen. Akční scény jsou výborné, čím dál více mě zajímá co se stalo na ostrově a co se bude dít dál v přítomnosti. Zamrzí skutečnost, že je to všechno až moc zamotané, každý je do všeho zapletený (i hrdinova matka), takže se to nezbavuje takového toho amerického seriálového klišé. Taky těžko uvěřit, že nikomu nevadí, že v tomhle městě každý týden "záhadně" zemře několik desítek lidí. Ale jinak mě to opravdu baví a vždycky se těším na další díly.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Myslím, že jde o velice dobrý a zajímavý nápad něco takového vytvořit. Občas sem se v tom sice ztrácel, ale jinak myslím, že tvůrci si s tím poradili dobře, protože asi nebylo lehké poskládat scénu po scéně, tak aby se správně prolínaly jednotlivé příběhy s různým dějem a ještě k tomu v jiné době. Délka filmu mi trošku vadila, protože jsem na konci vlastně ani nevěděl jak to celé začalo. Když jsem film dokoukal, začal jsem pátrat po různých informacích a když jsem se dozvěděl, že Hally Berry tam hrála i muže a Hugo Weaving zase ženu, popravdě mě to zklamalo a film o mě dost klesl. Celkově to bylo docela dobré a plánuji, že bych si mohl přečíst i knížku, podle které byl film natočen. 75% [viděno 1.1.2013]

plakát

Avengers (2012) 

Přiznávám, že z počátku jsem se toho hodně bál. Myslel jsem, že se prostě nikomu nepodaří spojit většinu Marvelovských super hrdinů do jednoho filmu. Ale pozor, pletl jsem se, ono se to podařilo! A skvěle. Pro mě jako fanouška akčních sci-fi snímků byla tohle pastva pro mé oči. Já jsem byl opravdu nadšen i po několikátém shlédnutí. Přiznávám, že někdy to bylo už trošku moc všeho, jako třeba obrovská digi-housenka apod. Film navíc naštěstí nestavěl na znalosti všech super hrdinů, ale jejich příběhy nám docela dobře nastínil, což je fajn. Pro mě úžasná podívaná. Fakt.