Reklama

Reklama

Obsahy(1)

B-Dawg, Rosebud, Bud-Dha, MudBud a Budderball jsou jména pěti roztomilých štěnat, která umějí mluvit! Svůj dosavadní život trávila hlavně hraním. Poté, co byli uneseni jejich rodiče, táta Buddy a máma Molly, jsou nuceni postarat se sami o sebe. Vydávají se na dobrodružnou cestu, aby rodiče našli a zachránili. Přitom musí zužitkovat všechny své znalosti, dovednosti a za každé situace držet při sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

megan017 

všechny recenze uživatele

Hvězdička asi jen za Trevora Wrighta, na kterého se mi dobře kouká už od dětství. Pro děcka to asi je zábavné, moje mladší sestra(velice se bojím, jaký její filmový vkus bude) je toho příkladem, ale jinak. Plytký, nudný, tisíckrát ojetý děj, špatně vytvořená mluvící štěnata, ještě horší šerifův psí zástupce, kde to vyloženě bije do očí. Postavy holt musí být černobílé, ale to přehrávání je něco děsného. Hodně slabé, přehodnělé postavy, nejlepší výkon asi předvedla hladová tygřice. A blbosti jako chůva pro štěnata, či konkurz na to na lidi, kteří si vezmou/nevezmou štěnata, s tím už se musí počítat. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

jako rodinná komedie pro děti to vubec nebylo špatný když jsem byl na chate a venku lilo jsem se se sestřenicí nudil a ta tam pustila tohle nebýt toho vkusu mé malé sestřenice vubec bych si ten film asi nikdy nepustil ale když jsem to videl nemohl jsem odtrhnout oči od roztomilých štěnat který má každej jinou vlastnost dost se mi to libilo a musim říct že ty tři hvězdy dávám s usměvem na tváři. Až budete na chate a venku bude pršet a vy se budete nudit tak si pustte s malým přábuzným tento film jsem si jistej že vás nesklame sice pár scén je hrozná kravina ale dá se to :D ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Štěňata v akci přebírají zodpovědnost v podobě nudy asi už to fakt vzdám ne nevzdám fakt mě zajímá s čím přijdou příště. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre deti ako stvorené. Plno malých, zlatých chlpáčov na ceste za záchranou iných aj samých seba. Humor dosť infantilný, ale keď sa na to človek pozerá detskými očami tak musí uznať, že to nebolo najhoršie. Deti si film užijú a rodičia určite s noblesou prežijú. Lepší priemer. 65/100 ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Zneužití zvířat v přihlouplých filmech by mělo být trestné! Otřesná animace při "mluvení" psů. 48% na csfd mě pobavilo víc než celý film:-))) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kanadě v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama