Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (225)

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

Skvělý! Fakt. Prvních deset dílů, tedy první sérii jsem dal za dva dny. Už dlouho mě něco takhle nechytlo. Prostředí zpravodajské televizní stanice se mi strašně líbí, vlastně to byl vždy můj malý sen pracovat na podobném místě, proto je mi to asi tak blízké. Dlouho se mi nestalo, že by mi postavy tak rychle a příjemně přirostly k srdci. Co je ale negativum? Zjistil jsem, že jsem úplně blbej, v seriálu jsou totiž všichni inteligentní, všechno ví, o všem mají přehled, citují z knih a já? Studuju na vysoký ekonomiku a nerozuměl jsem jedinýmu slovu, který tam o tom řekli. Možná mě to ale donutí víc se zajímat o svět okolo mě, takže to je vlastně pozitivum! / Po konci druhé série musím seriálu napálit plný počet. Všech 19 dílů jsem shlédl za 4 dny a našel jsem novou lásku!

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Snímek, který je spíše postaven na hereckých výkonech dvou fantastických herců. Jared Leto nejenže zpívá jako bůh, on taky umí hrát, a to setsakra dobře. Kdyby nebyl DiCaprio můj oblíbený herec, který si toho oscara fakt zaslouží (spíš za celoživotní dílo), řekl bych, že ho má dostat Matthew. To co předvedl bych fantastický výkon v jeho životní roli. Film zbytečně netlačí na pilu a i když to není úplných 100%, já těch 5* dávám, protože je to nadprůměrný snímek (vzhledem k ostatním letošním nominacím).

plakát

Pět příběhů šílenství (2013) (TV film) 

Dostal jsem se k tomu úplnou náhodou a nebýt povídky s maniodepresivní Melissou Leo, celkově by to za nic moc nestálo.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Nechápu, že jsem si tohoto snímku nikdy nevšiml. Příjemný, inteligentní, vizuálně krásný, většina scén vám vykouzlí úsměv na rtech a závěr i slzy do očí. Tenhle typ filmů miluju!

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Výborný snímek o jednom hajzlovi, co si uměl užívat života. Jen doufám, že opravdový Jordan Belfort z výdělku tohohle filmu neviděl ani cent. Do kina jsem na to šel jako odreagování od zkouškového, líp jsem si prostě vybrat nemohl! Když jsem odcházel z kina kamarádka říkala, jak jí vadí, že v poslední době mají všechny filmy divnej konec. A víte co? Mě to teda vůbec nevadí. Nejde tu ani tak o to, že je to podle skutečný události, takže to ani jinak skončit nemohlo. I tak, mám plný zuby happyendů a jsem rád, že i vlk nám ukázal, že ne všechny filmy musí mít stejnou strukturu (a honit se za oscary). _ (Kino ČB 20.1.2014)

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Po prvním shlédnutí jsem si říkal, že to vlastně není zase tak špatný. Po druhém shlédnutí už vidím jediné- skvělý námět a nápad, to je vše.

plakát

Don Jon (2013) 

Jeden z těch filmů, na který jsem se chtěl strašně podívat, a to i přes to, že by byl v modré barvě. A mě se to prostě líbilo. Nenucená zábava, komedii, která se primárně nezaměřuje na divákovy peníze, ale na diváka samotného.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Asi jsem jediný komu se "Pád bílého domu" líbilo víc než tohle. První třetina ještě jakš takš ušla, druhá bylo kurevsky nudná a ta poslední? Klišé za klišé, no prostě hrůza. To raději přežiju oslavu úžasné americky od Gerárda Butlera.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Pokud od filmu nečekáte nic víc než dobrou akční vyvražďovačku a nehledáte v tom nějaký větší smysl budete spokojeni.

plakát

Battle Royale (2000) 

Fantastický námět, nápad, to se musí uznat. Ale prostě zase tolik mě to nezaujalo, má to spoustu nudnějších a hluchých míst. Navíc se dost ztrácím ve jménech a postavách, asi to bude tím, že všichni vypadají stejně.