Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (256)

plakát

Skrytá identita (2006) 

Další tuctový a nudný snímek nabitý hvězdami, který je zde nevím z jakého důvodu přemrštěně nadhodnocený. Nevidím na něm, kromě hereckých hvězd, nic výjimečného. Tuctový příběh, který se táhne jak týden před výplatou, mě osobně nudil.

plakát

Noroi (2005) 

Jeden z nejhorších asijských horrorů, které jsem zatím viděl. Těžko říct, zda je to vůbec film, nebo jen pokus filmových amatérských bláznů, co se jen tak chtěli pobavit a tak vytáhli kameru a začali točit. Naprostá nuda, místy jsem uvažoval, zda se nedívám na záznam z psychiatrické léčebny. Lekací scény, tak potřebné a nezbytné v horroru zde absolutně chybí. Délka ubíjející, až se sám obdivuji, že jsem to vydržel dokoukat do konce. Když to přirovnám ke Kruhu, nebo Nenávisti, což jsou také asijské horrory, je to jak nebe a dudy. Škoda času to sledovat... Nechápu, jak toto může někdo nazvat "Horror movie of the year" Ten člověk snad ani neví, co to horror je!? Zajímavý komentář, pod který se klidně podepíšu má bestlama.

plakát

Rubber (2010) odpad!

O čem tady filosofujete? S tím hodnocením to snad nemůžete myslet vážně.... No comment, NO REASON!

plakát

Enderova hra (2013) 

Mezigalaktický Harry Potter, aneb Sci-Fi pro děti.

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) odpad!

Tomuto "horroru" jsem se velmi dlouho vyhýbal, patrně jsem tušil proč. Po letech mi ale zvědavost nedala a snímek jsem si pustil. Ale běda... to jsem neměl dělat. Jak se zde píše "všude krev, vnitřnosti, hlavy, ujetý, šílený, nechutný". Zkrátka laciný. Spodina, morální bahno... jak jsem již několikrát psal - u horroru se mám bát, nikoliv zvracet.

plakát

Démoni (1985) 

Film jsem viděl poprvé v roce 1988 na VHS s dabingem ve formě českého komentáře (někteří pamatují, když jeden hlas mluvil monotónním hlasem všechny postavy). V té době byl snímek něco dosud neviděného, průkopnického, hrůzostrašného. Na film jsem nikdy nezapomněl a zůstal mi vryt do paměti, stejně kultovně jako Evil Dead. Po těch dlouhých letech jsem Demons shlédl podruhé až nyní a s nostalgií si připomněl tu atmosféru 80. let, ale zejména jsem si vzpomněl, jak jsem se u tohoto filmu tehdy bál... stejně jako dnes. Škoda, že Demons zůstaly poněkud pozapomenuty. Zasloužily by rozhodně více pozornosti.

plakát

Žízeň (2009) odpad!

Viděno 48 minut, potom vypnuto a vymazáno. Proboha nad čím se to tady rozplýváte? Režiséra absolutně neznám a je mi jedno kdo to je. I kdyby to točil samotný Spielberg, tak je to chu*ovina nejhrubšího zrna. Kněz - upír se modlí, dává poslední pomazání, souloží s vdanou ženou a pije krev v nemocnici z kapačky... Proboha lidi vzpamatujte se! A na tuhle stupiditu bych měl čumět 133 minut?

plakát

Zrození ďábla (2014) 

Námět je okoukán od výtečného filmu se satanistickou tematikou - Rosemary má děťátko. Nebýt ruční roztřesené kamery, která na mnoha místech snímku absolutně nedává smysl a díky níž se často jen dohadujeme, co že jsme to vlastně zahlédli, mohl by to být snímek s poměrně dobrým potenciálem. Tisíckrát omletý námět a ruční kamera však srážejí hodnocení hodně hluboko ke dnu.

plakát

Zombie Town: Soumrak mrtvých (2007) odpad!

Je zvláštní, že některé filmy zde označené jako komedie jsou tomuto žánru na hony vzdálené. Stejně tak horror, nebo thriller je zde tomuto žánru na hony vzdálený. V tom případě absolutně nechápu, proč u tohoto snímku není označení horror/komedie. Já se těšil na zombie horror, a to skutečně čistokrevný, když jsem u názvu zde neviděl žádné jiné označení než horror. Prvních pár minut filmu tomu i nasvědčovalo, ale brzy jsem dostal studenou sprchu. Absolutně nelogické a nereálné dialogy a chování postav (smrt bratra se mnou vůbec neotřese?), absence jakýchkoliv masek a scénář, který snad paroduje sám sebe řadí tento snímek mezi naprosto amatérské pokusy o zfilmování čehosi, co snad ani nemohou brát vážně tvůrci snímku. Nadšené ohlasy a vážné komentáře s nadhodnocením tohoto braku vůbec nechápu.

plakát

Jednou ranou (2013) odpad!

Thrilleru na hony vzdálené drama, které vás prvních pár minut naláká, aby vás poté nekonečně táhnoucí se stovky minut několikrát uspalo a znechutilo.