Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Ke shlédnutí předchozích dvou dílu jsem se dostal teprve v letošním roce. A právě o to více mě potěšil fakt, že se dočkám stejného roku i dílu dalšího! S nedočkavostí malého dítěte jsem čekal na premiéru, na kterou jsem zašel ,ale až po týdnu. Po shlédnutí jsem byl naprosto "odrovnanej". Zpracování celého filmu bylo naprosto skvělý! Střih a kamera jak by smet. O zvuku se snad nemá ani cenu zmiňovat. Hans Zimmer je génius svého povolání. Příběh mě dostával svojí nápaditostí, rychlostí a jednou i nevyzpytatelností. Nikdy jsem nečetl komiks a neviděl všechny filmy věnované Batmanovi, takže už první díl byl pro mě lehkým překvapením a otázkou - "Kdo to sakra je Ra's al Ghul?". Každopádně tenhle díl byl pro mě napínákem až do konce. Nerad přemýšlím u takových filmů, protože pak si domyslím konec a ztratím o to zájem. Tomu jsem se bohudík vyvaroval a užil si (přec jen trochu) sentimentální konec. Já jsem upřímně zvědav jestli bude nějaké další pokračování. Vy ne? //95% Skvělý film, ale mohlo to být ještě o malinkatý kousíček lepší//

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Smysl filmu mi ušel, humor mne neoslovil. Podle mého ztráta času. Hvězdička jen za obsazení.

plakát

Velmi nebezpečné známosti (1999) 

Synáček bohatých rodičů co se chová jako naprostý idiot a sukničkář, ale nakonec se změní k dobrému? Dost obehraná písnička. Ale! Něco na tom filmu bude, sourozenecká nenávist vyvrcholená smrtí hlavního hrdiny ve mně zanechala dojem. Dramatické chvíle střídající romantiku. Skvěle zpracované ať si říká, kdo chce, co chce.

plakát

Muž ve stínu (2010) 

Polanski opět dokázal, že je mužem na správném místě. Politický thriller, který má nádech tajemna způsobený věčně zamračenou a deštivou oblohou. Poukázal na to, jak to možná v tomhle světě funguje. Závěrečná scéna s podáním lístku byla už jen třešnička na dortu.