Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

Světová válka Z (2013) 

Byla to opravdu svižná jízda, ale čekal jsem víc. Fenomén zombie jsem nikdy moc nemusel, ale nečekaně mě chytl v seriálu Walking Dead, takže jsem se těšil, jak bude ta světová apokalypsa vypadat v jiném podání. Začátek výborný, ale postupem času to bohužel slábne. Nemůžu se zbavit dojmu, že to mělo větší potenciál. Brad Pitt dobrý, ale nevím proč udělali z nemrtvých sprintery. Ta jejich rychlost byla spíš směšná. Exteriérů mohlo být víc, přeci jenom je to světový konflikt. Bavilo mě to, ale jak už tu někdo psal, přišlo mi to jako pilotní díl k seriálu Walking Dead, který je přiznejme si lepší.

plakát

Zmizení (2013) 

Podle komentaru jsem to cekal napinavejsi, ale pohltila me ta ponura atmosfera. Je to film, ktery se z hlavy hned nevytrati. Navic mam malou dceru, to umocnilo muj zazitek. Libila se mi postava vysetrovatele, podle me zahrana vyborne. Nektere souvislosti mohly byt lepe vysvetlene, ale i tak vyborny film.

plakát

Babovřesky 2 (2014) 

Film s celkem prijemnou atmosferou, ktery se snazi zopakovat slunce, seno. Ovsem v tomto pripade uplne o nicem a zcela bez vtipu. Velmi pruhledne, humor zadny, spousta slabych "hereckych" vykonu. Dalo docela praci to dosledovat doma na trikrat. Obcas mi bylo trapne za herce. Nemam nic proti Troskovi, mam rad komedie Slunce, seno, ale nechapu, proc od te doby toci same sr...

plakát

Atlas mraků (2012) odpad!

Měl jsem tu smůlu, že jsem na tomto filmu seděl v kině. Více než tři hodiny naprosté bezduchosti spojené s nechutnýmí scénami, které nedávají smysl ani v závěrečném finále. Mnoho scén zdánlivě souvisejících se nikdy nespojí. Asi jsem byl na jiném filmu, ale pro mě to byl skutečně velmi nepříjemný zážitek a nejhorší film všech dob, jaký jsem byl nucen v kině sledovat. Ještě dlouho po skončení filmu jsem cítil obrovskou nechuť a vztek.