Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené seriály (9)

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

I když sprosté, přesto kolikrát natolik trefné, že nemohu hodnotit jinak. Kolik stereotypů je tu ironizováno. vrcholem všeho je pan garisson s panem Kloboukem a Kolega Butters.

Daria

Daria (1997)

ta kresba prostě nemá chybu, ty zápletky byly úžasný, škoda, že už není supermax, kde sem to dycky mohl sledovat s tím parádním českým dabingem

BoJack Horseman

BoJack Horseman (2014)

Na tohle se fakt podívejte - super záležitost. Ty vedlejší postavy jsou nejvtipnější.

Bigbít

Bigbít (1998)

Jeden z nejlepších dokumentů k danému tématu. Výborné, věcné, poučné, nenápadné a přitom tak obrovské.

Přátelé

Přátelé (1994)

Friends postihuje nehezký fenomén a to, že s rostoucím číslem série - kvalita dílů upadá. Každá postava je v první sérii sympatická a má nějakou drobnou neřest. Chandler-připomínky, Joey - prostost, Rachel - naivitu, Ross - umanutost, atd. Jenže v pozdějších sériích jou tyto neřesti vyhrocené do krajnosti. Takže Chandler už má připomínky ke všemu, ač často nejsou vtipné narozdíl od prvních sérií, Joey je už moc hloupý, Ross je umanutej a ztrapňuje se tím skoro v každém díle narozdíl od jeho rozvážnosti při začátku, Phoebe je zase hrozně protivná a sobecká. Místy už mě ty charaktery přestaly být i sympatické. Je to věc, které si musel všimnout každý, kdo to má hodně nasledováno, nezachrání to ani speciální hosti v seriálu, spíš naopak, opět jsou ukázány všechny neduhy dotáhlé do maxima. První série 100% ty poslední tak 25%. Těžko hodnotit.