Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Začátek filmu se mi docela zamlouval, i když roli jsem J.Francovi z počátku vůbec nevěřil a vlastně mi celý film byl strašně protivný. Jediné co se mi na filmu líbilo byl let balónem v tornádu a v zemi oz ,ale pak to šlo jen a jen z kopce. Pořád jsem čekal na nějakou akci a když to vypadalo nadějně tak zase nic.Z grafického hlediska mě film šíleně zklamal Strašně barevně překontrastovaná přírodní scenérie až to bilo silně do očí (někdy je méně více) no prostě 2 hodiny utrpení.

plakát

Sinister (2012) 

Ikdyž jsou horory většinou sloboduchý kraviny tak todle je Jeden z mála hororů, který mě fakt bavil a v kině jsem se doopravdy nenudil, místy jsem se dokonce docela bál.

plakát

Equilibrium (2002) 

Zpočátku mi to přišlo jako dobrý námět, ale postupným rozvojem filmu jsem dostával na dojmu, že je to další, ale dost nepovedený Matrix. Nebýt výtečného Christiana Balea v hlavní roli vypnul bych to po prvních 20 minutách.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Gerarda Butlera mám velice v oblibě a také tento film patří k mým favorizovaným snímkům. Nejzajímavější na tomto filmu je, že hlavní postava otce, který se mstí za svou rodinu vás nutí fandit jeho zločinům a promyšleným způsobům, kterými to provádí a za celou dobu k tomu potřebuje jenom jednu matraci a steak.

plakát

Where the Trail Ends (2012) 

Myslím že u tohoto dokumentu se diváci rozdělí do dvou táborů. Jedni budou říkat, že je to pouze bezduchá reklama na Redbull. A druzí, jako já - adrenalinový nadšenci, si tento dokument zamilují, ale i normální divák si z toho odnese skvělý zážitek jak z pohledu na krajinu tak na neuvěřitelné výkony jezdců a výbornou práci s kamerou.

plakát

Nevědomí (2013) 

Na filmový debut Josepha Kosinskiho - Tron, jsem se hodně těšil, tudíž na jeho druhý film podle jeho dosud nezpracovaného komiksu jsem netrpělivě čekal. Konečně sci-fi film, který mě zaujal jak po stránce vizuální tak i po stránce režie. Některé scény jsou sice dopředu předvídatelné a film připomíná plno dalších scénářů, ale když toto přehlédnete jistě si odnesete nezapomenutelný zážitek z epické hudby a skvělé animace prostředí.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Klasický hollywoodský brak, který si hraje na Van Helsinga. Zabijácké mašiny Jeníčka a Mařenku s hračkami od Jamese Bonda bych ještě překousl, ale Jeníčka, který má cukrovku a v závěrečné bitvě ho místo čarodějnice skoro zabije nedostatek inzulínu, tak to už je i na mě moc. Po vizuální stránce mě film moc nezaujal a scénář rozhodně na žádnou cenu není.