Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pornografický

Recenze (113)

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Film má šmrnc a je dosti srandovní. A ta celkem dlouhá stopáž vás nenechá usnout. Konec si hraje dosti na city,ale to se dá vydržet.

plakát

Arn (2007) 

Filmy na motivy templářů a Svaté země miluji a tenhle film jsem si nenechal ujít. Na můj vkus trochu delší příběh o lásce, kratší stopáž by se nebyla od věci. Začátek trochu utahaný, ale v rámci filmu a děje v pořádku. I tak dávám plné hodnocení.

plakát

V plném slunci (1960) 

Výborně propracovaný příběh a skvělý Delon. Jak se blíží finále, tak má film grády. Doporučuji shlédnout!! :-)

plakát

Na západní frontě klid (1930) 

Výborný film a na svou dobu nepřekonatelný. Svou kvalitou se mu nemůžou rovnat snímky o dekádu novější. Jasných 5 hvězd. Doporučuji shlédnout.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Po dosledování posledního dílu můžu jen spokojeně pokývat. Tento seriál se povedl a humor podle mého gusta, který nelze do Simpsonů aplikovat. Prostě bomba! :-)

plakát

Sedm samurajů (1954) 

Ono to není vůbec špatný film, naopak výborná práce. Nečekal jsem od něj mnoho, ale jsem mile překvapen. Plný počet poprávu uděluji, člověk se po celou délku filmu nemůže nudit.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Po většinou nedávám maximální hodnocení v této sérii, ale poslední díl předčil všechny předchozí. Osobně jej beru jako TOP. Škoda, že předchozí díly neměly takové tempo a některé byly s mého pohledu naprosto "zbytečné". Harry Potter skončil, díky bohu!! :-)

plakát

Gravitace (2013) 

Film u kterého se nenudíte ani vteřinu a nenechá Vás vydechnout. Byl jsem překvapen detaily a hlavně skvělou atmosférou! Film mohu pouze doporučit a 5* je zasloužených. :-)

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Ne tak kvalitní jako první díl, ale pořád to má grády a je se stále na co dívat. Sice je to místy ulítlé, ale to neznamená, že by to mělo kazit dojem, spíše naopak. Jim Carrey je můj oblíbenec a musím říct, že mě nezklamal. Slabších 5*, ale jsou tam! Já můžu film doporučit.

plakát

Sedm životů (2008) 

Film, kterému by se měly vyhnout citlivky, neboť jim hrozí probrečený den!! :-)