Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 3

Recenze (1 066)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O superhrdinský palec lepší podívaná, než když to bylo poprvé. Jak mě jednička bavila jen chvilkama, tady jsem si blahem div neocucávala topánky, na něž jsem si v záplavě adrenalinu mimořádně dosáhla. Kill Billovskou nadsázkou líp jak flák masa prošpikovaný super-hrdinský Nářez nejen pro teenagery, před kterým se i zeleňoučký Hulk v pochvalném pokývnutí srazí jak svetr na devadesát. Carrey překvapil ještě víc jak Cage a z ústředního dua se v mých očích po herecké stránce konečně vyloupla špetka sympatií, ačkoli jsem to tak ještě včera nevnímala. Pěknej kopanec do prdele mi tenhle kousek uštědřil. 90% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…PARTA LIDÍ S VYMYŠLENÝMI JMÉNY, CO SE POFLAKUJÍ VE VYROBENÝCH KOSTÝMECH, A HLEDAJÍ NA WEBU NEVYŘEŠENÉ ZLOČINY. V KOMIKSECH MAJÍ HRDINOVÉ DRAHÉ ZÁKLADNY A VELITELSTVÍ NA MĚSÍCI. ALE TOHLE JE SKUTEČNÝ SVĚT...…“ /// …ale bez NÁŘEZE by tady nikdo z nich nebyl. A co Mindy? Jak vona zvládne skutečnej svět? Dlouho je to teenagerská jízda(?) pro teenagery, při který důchodci mýho věku zívaj a přemejšlej, jestli přiteplenej padouch fakt nahání mladejm hrůzu. (kromě Ruska, samozřejmě…) Školáci zajisté budou brát všechny ty trapácký fórky ze střední líp než já. Naštěstí s příchodem Jima a jeho komunity přibejvá násilí, drsnějších ftípků, nedůvěřuje se systému (takže dostává prostor skutečnej úděl superhrdiny) a dějou se věci, který jsou možný jenom v Americe. Miluju násilí! Miluju akci a drsnej ftip! A tak se ptám: Kdo dovolil tu homoidní první třetinu? (ne vole, Lojza Hadamczik je v tom včíl nevině!) Flákám s klidem 4*, ale jednička je někde jinde! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, co jako asi vznikne spářením zloducha a ujetý ženský. 2.) ,,UNION J“ je moje biologie (ty vole, voni fakt existujou!). 3.) Chtěl bych poznat holčičího Ivana Draga! (teď nevíš že? Tak hledej šmudlo…) 4.) Thx za titule ,,krasnyprinc90“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Wadlowova "dvojka" se míjí s poetikou Marka Millara, jehož komiksy adaptuje, ale v porovnání s Vaughnovou "jedničkou" je lépe odvyprávěná, i když v posledním aktu brakuje motivy z těch předchozích, a z hlediska filmového stylu je o poznání soudržnější, čímž ale ztrácí na opojnosti. Tolik ke komparaci dvou filmů, o srovnání s komiksem a o formálních strategiích více zde. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Chyběl tomu ten neskutečný drive a intenzita předchozího dílu. Matthew Vaughn dokázal natočit hned několik scén, které by si člověk mohl pouštět pořád dokola a dokola, v pokračování žádná taková scéna není, celý film víceméně člověk stále doufá, že už za chvíli přijde ten moment, který ho zvedne ze sedačky, ale ten moment nikde. Navíc se vytratila ta příjemná nadsázka, film tak trochu nezvládá přechody z humorných částí do těch vážnějších, mnohokrát jsem nevěděla, jestli se mám smát, nebo to brát vážně. Pak mi ještě vadilo, jak moc je film rozkouskovaný, taková část ze střední školy byla vyloženě pouhá výplň a působila stejně jako tuctové teenagerovské filmy. Odstranění některých postav v průběhu filmu jakoby vůbec neměla smysl a byla tam jen proto, že byla v předloze, přitom si velmi dokážu představit, co by z takové smrti některé postavy dokázal vytěžit Vaughn. Asi nikdo nemůže čistě napsat, že Kick-Ass 2 je špatný film, já se nenudila, stále je to komiks, který zcela vybočuje a porušuje všechna pravidla a zákony, zkrátka tomu jen chybí ta Vaughnova geniálnost, která předchozí film vytáhla do nedostižných výšin. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nenakopava to prdele tak jako prvni dil nebo teda nakopava ale trochu jinak predevsim to nakopava do prdele divaky co se na po zkouknuti jednicky tesili coz teda neni muj pripad ja tuhle parodii na komiksy objevil nedavno ale tam kde si jednicka delala prave ze vsech moznych superhrdinu brilantni a ironickou prcu tam dvojka selhava na vsech frontach jednicka mne fakt pobavila coz jsem vubec necekal ale dvojka se stala z vetsi miry tim z ceho si v prvnim dile delali srandu no proste je o tridu slabsi a tomu odpovida i moje hodnoceni dobrych nekoretnich a trefnych forku ubylo proste tomu dochazi dech bohuzel napodruhy uz to nevyslo ()

Galerie (76)

Zajímavosti (42)

  • Ve filmu lze zahlédnout plakát na komiks "Superior" od tvůrce komiksu "Kick-Ass" Marka Millara. V pokoji hlavního hrdiny pak visí další autorův počin "American Jesus". (Batman)
  • Postava Jima Carreyho, Colonel Stars and Stripes, je na scéne len 7 minút a 45 sekúnd. (8HitBoy)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama