Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Jak je důležité míti Filipa

Jak je důležité míti Filipa (2002)

Nezaměnitelný anglický humor, který nikdy neomrzí. Potěší a rozesměje i na sté první shlédnutí. Zkrátka nevtíravý humor servírovaný s úplnou samozřejmostí jako čaj o páté. "Anglická společnost je plná žen, které se rozhodly zůstat po léta pětatřicetiletými."

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Jen těžko uvěřit, že i USA se podepsalo pod pohádkou, nad kterou se srdce směje. Výborná hudba, skvělý příběh vystavěný na tom nejlepším z knížky Neila Gaimana. Zklamání ze zdlouhavé závěrečné bitvy dokážu díky celkovému dojmu překousnout.

Někdo to rád horké

Někdo to rád horké (1959)

To ještě Amerika uměla dát světu pořádnou komedii, gangsteři fandili italské opeře a pohřební služba za něco stála. Josefína a Dafné vždycky budou moje oblíbenkyně! Filmová klasika. 95%

Honba za diamantem

Honba za diamantem (1984)

- ...a kde je tu nejblizsi mesto? - Tak treba Miami. Moje filmova stalice. Dobrodruzo i pro holky a predevsim nenasilny humor. Vzdy pobavi a nikdy se neokouka.

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (2005)

Na první dojem trochu křiklavé, na druhý dojem plné impresionistických dech beroucích záběrů. I po tolika shlédnutích mi rozbuší srdce, za což dokážu prominout všechny chyby. Hvězdička navíc za scénu u altánu, u které stále věřím, že jednou to dopadne a políbí se :-) Zatím nejlepší zpracování klasické anglické červené knihovny.