Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (218)

plakát

Jdi na to (1983) 

"Kam máš namířeno?" "Co nejdál od tebe." "Dobrý místo, tam jsem nebyl. Pojedu s tebou."

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Az s odstupem clovek pochopi genialitu a vubec celou depresivni skutecnost tohoto dila. A k tomu vsemu naprosto genialni soundtrack.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Šílený mix Lady Snowblood a superhrdinských filmů okořeněný notnou dávkou černého humoru, vynikající hudbou a místy Tarantinovskou režií.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

imho nejlepší sitcom od dob Červeného trpaslíka.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Podle traileru jsem čekal něco naprosto jiného, takže jsem lehce rozčarován. Na druhou stranu i tento výsledek je nadprůměrně kvalitní a v Tarantinově tvorbě zabere čestné místo. Čtyři hvězdy za film, pátá za to, že je to nejlepší film roku 2009.

plakát

Orphan (2009) 

Relativně běžný příběh se silnou pointou kdy se spousta nepatrných názaků spojí do jasné mozaiky a hlavně neuvěřitelný herecký výkon Isabelle Fuhrman, který předčil všechny její dospělé kolegy. Pro mě jednoznačně nejsilnější filmový zážitek tohoto roku.

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Řeknu to takhle. Z kina jsem odcházel naprosto nadšený. Ten film (narozdíl třeba od Pokání) naplnil všechna má očekávání do puntíku a přidal i něco navíc. Dokonalá atmosféra, skvělá hudba, neuvěřitelné herecké výkony... Opravdu nevím, co bych vytkl. I ta uměla krev působila nádherně.

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

V plné kvalitě, plná jízda. Tenhle film se nedá s ničím srovnat, protože něco takového se už hezkých pár let netočí. A tak zůstávají snad jen staří Rambové, které "čtyřka" rozhodně překonává (snad vyjma prvního dílu). Příběh nic moc, ale na druhou stranu, kdo se na to dívá kvůli příběhu? Tady jde o akci a ne kecy a té se nám dostane dostatek. A samotná realističnost zabíjení je jen další bod k dobru, tady si na nic nehrajeme, tohle je válka...