Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Terence Hill a Bud Spencer ve filmových dobách, kdy ještě nikdo počítačové jedničky a nuly moc neznal. Nebo jinak .. současnost s počítačovými jedničkami a nulami a to jen díky této nerozlučné dvojici, protože nebýt jich, tak už na světě žádná čísla nejsou. Ehm, jako prcek jsem se jim dokázal smát nějak víc než když se na to koukám opětovně dnes .. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Oblíbený film z dětství. Nespočet hlášek, dobře vymyšlený scénář (hlavně pokud je divákovi 10 let), kultovní dvojice - to mi stačí ke štěstí. Aktualizace 30.01.2019: Tenhle film pořád funguje! Což se o všech filmech téhle dvojice fakt říct nedá. Film jsem viděl na VHS a v televizi fakt hodněkrát, ale naposledy snad před 10 lety, tak jsem si ho teď pustil znovu, no a pořád ještě mě dokáže pobavit!! Má snad James Bond někdy dovolenou?? ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Další z absolutní klasik mezi spencer-hillovkami. Tentokrát tu máme bondovku jak když vyšije. Nechybí bondovský záporák se zvířátkem, patřičně ulítlým šíleným plánem, zlou a krásnou pomocnicí, nechybí spousta bondovských udělátek včetně úžasného auta a celé to má dokonce i hlavu a patu. Zbytek tvoří tradiční fackovačky, kterých není tentokrát tolik, ale opět stojí za to a také smršť nezapomenutelných gagů - výroba hamburgru, záchod, satelitní tabule nebo číňani v hotelu (a já jsem co sekaná). A také nejlepší opakující se hláška filmu - budeš držet hubu? Neskutečná pohoda, jeden z nejlepších filmů této dvojice a je škoda, že dneš už se podobné filmy netočí. PS: Hudbení disko motiv použitý během rvaček nápadne připomíná základ Davidova Diskopříběhu. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Klasika na který sem vyrůstal. Facky, rány, kamený výraz Buda Spencera a nekončící optimismus Terence Hilla. S touhle Italskou dvojkou sem jako malej hltal každej film. S odstupem vim, že to neni to nejdokonalejší co jsem měl možnost vidět, nadruhou stranu to má svý kouzlo a tenhle film je, co si pamatuju, jeden z těch nejlepších.... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Všechno, co od podařené dvojice čekáte. Fackami se nešetří, gagy jsou obzvláště povedené, ale tento film je založený především na hláškách, které se tady doslova prší z každé scény. Bud je tady ještě budovatější než v jiných filmech a Terence je ještě terencovatější. Je tady všechno, co tady má být. Tupá zápletka, imbecilní záporáci, za uši přitažené vedlejší postavy, pár rvaček s nepostradatelným zvukovým doprovodem, krásná atmosféra mořského pobřeží na počátku 80. let, ale především dva hrdinové, které nevyvede z klidu ani horda banditů, kteří na ně míří zbraněmi. Přesně tak dokonale slaboduché, abych se u toho výborně pobavil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Film se u nás dočkal tří dabingových verzí. Buda Spencera pokaždé nadaboval Jan Schánilec, zatímco Terence Hilla v jednom případě Ladislav Županič (VHS) a ve dvou Pavel Trávníček. VHS dabing pochází z roku 1991, dabing vyrobený Českou televizí je z roku 1995 a poslední verze vyrobená pro TV Nova je z roku 2006. (Stocki)

Reklama

Reklama