Reklama

Reklama

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder

  • USA Jay and Silent Bob Strike Back (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Touto třeskutě vtipnou komedií, která si nebere servítky, zakončuje herec a režisér Kevin Smith dobrodružnou cestu, na niž se Jay a mlčenlivý Bob vydali ve snímku Clerks a pokračovali v ní i ve filmech Flákači, Hledám Amy a Dogma. Poté, co nejlepší kámoši Jay a mlčenlivý Bob zjistí, že o nich Miramax točí celovečerní film, zamíří si do Hollywoodu nárokovat balík peněz, který jim podle jejich názoru náleží. Když se však tahle natvrdlá dvojice dozví, že jim z toho nic nekápne, chtějí film za každou cenu sabotovat! Režisér Kevin Smith přizval k natáčení všechny své nejlepší přátele, čili celé stádo hvězd, které v originální komedii parodují samy sebe. Drsná výprava Jaye a mlčenlivého Boba napříč zemí je šílenou jízdou, během níž se představí spousta bláznivých postav, díky kterým se budete smát nahlas. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (545)

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné a trapné po všech stránkách. Snažil jsem se opravdu, už jen kvůli tomu vysokému hodnocení některých mých oblíbených uživatelů. Ale tohle prostě nešlo dokoukat. Kdybych mohl dát dva Odpady, s chutí bych je dal. Zkousnu humor Scary Movie, Mám rád humor ve "Stopařův průvodce po galaxii" Mám rád parodie va stylu "Bláznivé střely", nebo připitomělej humor v "Maska, Zvířecí detektiv" a miluju inteligentní humor ve "Na hromnice o den více" nebo v "Teorii velkého třesku". Ale tuhle sračku která devastuje lidský mozek teda nezkousávám ani omylem. Za mě 5% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Humor Kevina Smithe je naprosto ojedinělým. Slovy fuck, bitches a jinými se ve filmu opravdu nešetří. Ale je to vloženo do správných situací tak, že to do sebe nádherně zapadá. Režisér si vzal na paškál modlu řady herců i režisérů..tedy Hollywood. Jediné co mi přišlo na filmu krapet přehnané byly scény, kde se objevily ty čtyři baby. Jinak mlčenlivý Bob je fakt borec a ve filmu nakonec řekne jenom jednu větu, ale výbornou. Velmi slušná parodie s řadou známých herců parodujících většinou sami sebe. --- Doufám že si roztrhaj trička a uvidíme tady poletovat cecky. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film ma mal zabaviť . . . a to sa mu SAKRA dobre podarilo. naozaj sa jedná o komédiu určite nie pe každého (dovolím si povedať, že prevážne len pre mužské publikum a aj to asi nie pre celé - aj keď takí affleck a damonom môžu prilákať aj zopár dievčat), navyše to je jedna neuveriteľne s láskou a nadšením napísaná a odrežírovaná paródia, výsmech . . . skoro všetkému, čo mlčanlivého Kevina Smitha napadlo, paródia na najzákladnejšie americké témy a idoly, na samých seba, paródia na paródie, skrátka jedna dokonale nadržaná huličská jazda a útok na hollywood. ja som sa bavil majstrovsky. naozaj. v kategórií teenage filmy, filmy o hulení, bláznivé road movie a paródie jeden z vrcholov žánru posledných rokov. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Film, který vyloženě stojí a částečně i trochu padá na sledu všemožných vtípků, gagů a parodií, jinak se v něm nic moc důležitého neděje... Tedy samozřejmě kromě toho, že Jay a Silent Bob se vydali směle nakopat prdel všem online geekům, kteří si dovolili mít na internetu nějaké nemístné poznámky na jejich adresu! Vzhledem k předchozímu Dogma lze v humoru zaznamenat jisté "přitvrzení", perverzními hláškami a všemožným fuckováním se rozhodně nešetří a to je jen dobře. Přestože skryté hloubky, nebo hodnotnějších dialogů (viz Clerks, Chasing Amy apod.) se nedočkáme, rozhodně nelze tento film degradovat na úrveň prciček a jim podobným, je z něj cítit typická "Smithovina", tedy bezkonkurenční styl humoru + láska k popkultuře. 7/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Verím, že veľkej väčšine z vás, tento názov nič nehovorí a že mená Jay a Silent Bob sú pre vás tiež veľkou neznámou. Inu, niet sa čomu diviť. Skutočne veľká popularita týchto dvoch postáv prinútila Kevina Smitha natočiť film, v ktorom by nehrali vedľajšiu úlohu, ale boli sami stredobodom pozornosti. Tento film je myslený len pre ich fanúšikov, a preto normálnemu divákovi nič nedá. Navyše z môjho osobného pohľadu ako fanúšika ma ten film sklamal. Nefunguje absolútne nič. Nieje to vtipné, nieje tam nič nové, čo by oslovilo. Tento film je síce nabitý kopou komediálnych hercov, ale ani oni nedokážu ťahať film s mizerným scenárom. Spomenúť si po toľkých rokoch na hudbu, tak to odo mňa naozaj nečakajte. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (24)

  • Shannon Elisabeth byla původně vybrána pro menší roli, ale režiséra Smithe natolik ohromila, že jí dal roli Justice. (Kulmon)
  • Jméno jednoho z kritiků Jaye a Boba "Magnolia-Fan" byl inspirován skutečností, že Kevin Smith napsal drtivou kritku filmu Magnolia a na oplátku toho Paul Thomas Anderson strhal Smithovy filmy. (Kulmon)

Související novinky

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

03.01.2019

Dlouho očekávaný reboot Jaye a mlčenlivého Boba se dal do pohybu. Oznámil to režisér Kevin Smith (Clerks 2: Muži za pultem, Hledám Amy). Smith, Jason Mewes a producentka Jordan Monsanto tak strávili… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Lenny a Alanis fušují do filmu

Lenny a Alanis fušují do filmu

03.11.2007

Hvězdy hudebního byznysu na plátnech kin nejsou ničím novým či neobvyklým. Od Elvise Presleyho až po Justina Timberlakea, zpěváky a muzikanty vždy lákalo zkusit i jiné múzy. Shodou okolností se tento… (více)

Reklama

Reklama