Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (27)

plakát

Láska nebeská (2003) 

Ani nevím, co napsat. Nejromatičtější, nejvtipnější a nejkouzelnější vánoční film za poslední roky. Nemůžu uvěřit, že už je 11 let starý! Tenhle film prostě nikdy nezestárne a já si ho budu pouštět každé a každé Vánoce, pořád dokola.

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Pro mě příjemné překvapení, jelikož nejsem fanda amerických chacha komedií. Na jedno nudné odpoledne je to dobrý, litovat asi nebudete.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Hodnoceno s odstupem a pořád za plný počet bodů. Dlouho jsem tak dobře v kině nebavila a taky jsem hodně dlouho neviděla takovou frontu, co stála před kinem. Leo je prostě božský, a přestože se mi tenhle příběh zdá místy jako jedna velká fantasmagorie, neubírá to absolutně nic na kvalitě.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Jak se takhle skvělý seriál dostal zrovna Novu netuším, ale asi tam někoho osvítilo a pro změnu odvysílali vynikající český seriál. A Vetchý tomu všemu kraloval na celé čáře.

plakát

Zlatá sedmdesátá (1998) (seriál) 

Jak mě tenhle skvělý seriál mohl míjet tak dlouho fakt nepochopím. Skvělá chemie mezi herci, hromada hlášek. Nejoblíbenější postava je rozhodně sarkastický a škodolibý Hyde.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Vražda v Orient expresu (2010) (epizoda) 

Tak tohle nebyla "obyčejná" detektivka. Ty s Poirotem nejsou teda nikdy obyčejné, ale tohle mělo něco navíc. Konec na mě neskutečně zapůsobil. A taky donutil přemýšlet, jestli bych se zachovala jako Poirot?Hmm, pořád nevím...

plakát

Top Gear 2010 (2002) (pořad) 

Pět hvězdiček a to mě auta vůbec neberou. Nerozumím jim, ale v Top Gearu by se snad mohli bavit o sklízení brambor a stejně by to bylo pořád zábavné.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Mně se to tááák strašně nelíbilo. Kdyby herci nepromluvili za celý film ani slovo, řeknu vám, že by to teda ničemu nevadilo. Všechno totiž pochopíte bez toho, aby kdokoliv cokoliv vysvětloval. Nebo nedej bože vedl moudrý dialog. Hvězdičku za triky. Jinak ztráta času.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Po prvních třech sériích bych dala zasloužených pět hvězdiček. To byly ještě postavy snesitelné, dialogy vtipné a opravdu mě zajímalo, kdo je ta matka. Od čtvrté série to šlo těžce do kopru. Postavy mi začínaly být více či méně protivné a jediný kdo zachraňoval celý seriál byl Barney. Bohužel ani on nestačil, abych HIMYM ještě dala pořádnou šanci. A ten konec? Průser jak hrom...tenhle seriál je bohužel těžce nadhodnocen a myslím, že si rozhodně nezaslouží být čtrvrtým nejoblíbenějším seriálem, jak tady ke své hrůze vidím.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Pro mě teda veliké překvapení, vzhledem k tomu, že jsem od toho nic moc neočekávala. Ohlasy kamarádů mi ale nedaly a musela jsem se s mrknout a dobře jsem udělala. Rozhodně to není jen pro děti, ty určitě nepochopí to množství narážek, kterými film srší. Propracovaná animace mě fakt dostala, tady se tvůrci vyřádili na každé kostičce. "Rest in pieces!"