Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (53)

plakát

Dánská dívka (2015) 

Eddie Redmayne ztvárnil svou roli naprosto skvěle, ale pokud byl tento film myšlen jako vzpomínka a pocta, byl v něm daleko větší potenciál.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Přestože tento žánr normálně nevyhledávám, Doctor Strange je pro mě velice zvláštní snímek. Brilantní herecký výkon Benedicta Cumberbatcha opět nepřekvapil a dokonce i zcela nadpřirozené scény působily tak nějak... úchvatně. Možná, že až uvidím film po druhé, už mě tolik nezaujme, ale jde přeci o první dojem...

plakát

Popelka (2011) (TV film) 

Proč po stopadesáté neokopírovat něco do poslední scény bez jediného nápadu.. A Popelka? Nejméně sympatická osoba a nejhorší herečka, co jsem kdy viděla..

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

U knížky jsem byla skutečně napnutá, bohužel ji film kopíruje natolik přesně, že mě snad už ani nebavil :( Věřím, že vidět první film je moje hodnocení úplně jiné.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

První půlhodinu jsem byla z filmu upřímně zklamaná. Nějak jsem postrádala Burtonův typický podpis, nicméně s postupem času to bylo lepší a lepší. Předložili mi svět co nehýřil barvami.. co nebyl šílený jako tomu bylo například u Alenky.. ale místo, kam se ve filmovém podání ještě jednou ráda vrátím.

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Je škoda, že režie neprobíhala pod taktovkou Tima Burtona jako první díl, ale ve finále byl celý Alenčin svět za zrcadlem velice zdařilý a přece jenom z onoho známého neskutečna něco měl. Přestože je cestování časem hodně známým námětem, tady mě to prostě bavilo.

plakát

Carrie (2013) 

Nechci říct, že byl film vyloženě špatný.. Ale teatrálnost Carrie, která po krvavé spršce definitivně přišla o poslední zbytky nervů, mi přišla už trochu přehraná.. King nepotřebuje speciální efekty, potřebuje pouze dobré herce, kteří dokáží podat jeho geniální tvorbu.. Bohužel se mu jich zde z mého pohledu moc nedostalo.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Veskrze všechny filmy Batmana mám ráda, přesto jsem byla ze začátku trochu skeptická, protože často platí pravidlo upadající úrovně dotáčených filmů. Nicméně tento film ve mě vzbudil přesně to co měl.. I přes trochu slabší první polovinu přišel dech beroucí konec plný naděje, v který jsem už od začátku doufala.

plakát

Cela 2 (2009) odpad!

Tento film jsem si koupila za 10 Kč ve výprodeji a po shlédnutí první půlhodinky jsem musela konstatovat, že už bych ho nechtěla ani zadarmo. Přestože mám první díl velice ráda, tato naprostá zbytečnost plná nesympatických herců mi prostě nejde ohodnotit lépe než odpadem.