Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Obsahy (7)

Velký draft

Velký draft (2014)

Kevin Costner hraje muže, který pracuje pro Cleveland Browns, tým amerického fotbalu. Jeho úkolem je hledat mladé talenty a umlouvat je, aby začali hrát právě pro něj. Teď narazil na fotbalistu, jenž má našlápnuto k opravdu hvězdné kariéře, ovšem aby ho získal, bude muset podstoupit peklo. Jeho budoucí hvězda se stoprocentně stane jedničkou draftu, problém ale je, že Cleveland rozhodně nebude draftovat jako první.

Stejná srdce

Stejná srdce (2014) (TV film)

Film, odehrávající se začátkem roku 1980, vypráví o období masivního rozšíření AIDS, přezíravém postoji politiků i lékařů k nákaze, považované tehdejší většinovou společností za nemoc homosexuálů, a boji o změnu.

Wish I Was Here

Wish I Was Here (2014)

Film je příběhem mladého a neúspěšného herce Aidana Blooma, kterému je pětatřicet, stará se o malého syna a dceru v pubertě a stále vlastně neví, co od života chce. A tak svou každodenní nudnou existenci začne trošku oživovat s pomocí vlastní představivosti plné vesmírných rytířů a podobných představ. Život mu ale uštědří další ránu. Peníze na soukromou školu nejsou, ve státní není místo, a tak musí Aidan začít učit svoje děti doma sám.

Desert Dancer

Desert Dancer (2014)

Film se odehrává v Íránu podle skutečného příběhu íránského tanečníka Afshina Ghaffariana. Afshin riskoval svůj život pro svůj sen stát se tanečníkem v zemi, kde je většina tanců zakázaných.

Black and White

Black and White (2014)

Příběh dědečka Elliota Andersona (Kevin Costner), jehož manželka zemřela při autonehodě, a který později ztratil svou dceru poté, co porodila jeho vnučku Eloise.  Jak bojuje se svým žalem, Elliotův svět se obrátí vzhůru nohama, když afroamerická babička Rowena (Octavia Spencer), vyžaduje, aby Eloise byla vydána do péče svému afroamerickému otci Reggiemu, narkomanovi, kterého Elliot viní za nedbalost, která vedla ke smrti jeho dcery dcery. Elliot se ocitne v hluboce zakořeněném boji o opatrovnictví a nezastaví se před ničím, jen aby jeho vnučka nepřešla do výchovy jeho bezohledného zeťe.

McFarland: Útěk před chudobou

McFarland: Útěk před chudobou (2015)

Film je založen na skutečném příběhu. Kevin Costner zde ztvární roli trenéra žijícího v převážně hispánském městě v Kalifornii, ve kterém vytvoří tým na vysoké škole, který bude muset překonávat sociální i fyzické problémy a překážky, aby se mohl stát mistrem roku 1980.

Reklama