Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (215)

plakát

Don Jon (2013) 

She is a bitch, he is an asshole...

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Je to staré, a tedy absolutně nezapadající do současného způsobu filmové tvorby. Je to dlouhé, uměle chystající si jednotlivá vyvrcholení. Je to hloupé, herecky plechové,zvukově směšné, hudebně přestřelené. Není to western. Všichni jste pokrytci!

plakát

Rivalové (2013) 

Rivalové žádným způsobem nevybočují z dráhy filmů natočených dle skutečného příběhu. Jako vždy silné herecké výkony podtrhují příběh, který si zaslouží zfilmování. Chudák Senna, jeho příběh je o trojité zvednutí obočí výše a po jeho dokumentu ani neštěkl pes.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Závěrečnou scénou bojuje Hanks o Oskara, u zbytku filmu si tak jistý nejsem.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Božský macho masterpiece, u kterého se muži královsky baví a ženy nelibě šklebí. Leo se drží vrcholu a ještě dlouho tam nikoho nepustí.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

1. Den Dobry den. - Dobry den. Riznul jste pani? - Ne. 2. Den Dobry den. - Dobry den. Pockejte jeste jsem neskoncil. Ceske filmy a serialy se stale vezou na nudli bezduchych scenaristu a reziseru, kteri maji postupy nastudovane jak Hujer v prvnim semestru, ale o zivote vi hovno. Pro jednou nechte scenar nacmarat Pohlreicha na dve A4 a herci at si nastuduji charakter postav podle zivotnich realii. Kameru dejte vytrepanemu borcovi co toci hokej a hudbou setrete jak slon slunaty. A jestli cessti policajti mezi sebou mluvi jak F.L.Vek tak jde o nejslusnejsi foch, ktery muze zfleku 1.zari nahradit Z.Sveraka v 8.hod na jednicce.

plakát

Závod s časem (2013) 

Paula mam rad, homotomo stranou. Hours ma potencial byt hutny film, ale obcasna lacinost rezisera (producenta?) kazi dojem. Atmosfera mohla jit vice do hloubky takhle se prilis babrame ve flashbacich a soucasny dej jaksi preslapuje na miste.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Šmarjájozef, to už kačer Roland neumí natočit záběr bez digitální retuše. Místy jsem měl pocit, že sleduju béčkovou osmdesátku, viz. přílet trojice black hawků v grafice, která by nestačila ani na MoH...Z rádoby vtipných vsuvek bolí uši a pálí oči. Rolande už snad i stačilo, na vrátnici Kobry 11 čeká Helmut s penzičkou...

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Ty trailery bych zakázal, člověk si z nich vyfantazíruje děj, který je nakonec úplně jiný a často bohužel horší. Příběh se vyvíjí líným neurčitým směrem a tak nějk pořád čekáte, že se vše chystá na finální řežbu, kde necháte mozek vydechnout a užijete si vyziálu. To se však neděje. Krok vpřed je následován úkrokem stranou. Jednička byla lepší, dvojka je příběhově nepřímočará a bez napětí:/