Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Poslední recenze (27)

plakát

Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka (2019) (seriál) 

Výborný seriál, Netflix tohle opravdu umí. Seděl jsem u toho v kuse tři hodiny, protože jsem se nemohl přestat dívat, bylo to opravdu dobře vymyšlené a sestříhané. Luka je jednoznačně těžký magor, přesto za hlavní padouchy celého seriálu považuju ty antisociální nerdy, konkrétně tu zrzavou ropuchu a obrýleného inťoše, oba očividně bez reálného života. Svým „pátráním“ způsobili dvě věci – falešným obviněním a internetovou šikanou donutili v zásadě „nevinného“ kluka spáchat sebevraždu (trolla Edwarda Jordana) a zároveň Lukovi dodávali neustále tolik pozornosti, že se mohl dál opájet ve své výjimečnosti. Otázku, nakolik to urychlilo jeho touhu jít ve vraždění dále, nebudu zkoumat, ale určitě to nějaký vliv mělo. Navíc jejich „pátrání“ bylo v zásadě k ničemu, asi jako Indiana Jones pro směřování příběhu v Dobyvatelích ztracené archy (nacisti by ji stejně otevřeli a rozpustili se). Lin Jun byl zabit v noci 24. května, 25. května Luka vydal video a už 30. května policie znala jeho jméno díky přijetí prvního balíčku na ústředí Konzervativní strany Kanady. Internetoví „vyšetřovatelé“ sice znali jeho jméno dřív, ale nabízí se otázka – no a? Výsledek to nijak neovlivnilo, Luka byl chycen 4. června v Berlíně, tedy přesně 4 dny po zjištění jeho jména na pobočce pošty v Torontu. Tolik k tomu „Chyť mě, když to dokážeš“. Seriál proto zcela nevhodně oslavuje (už i vlastním názvem) podivné internetové stalkery, kteří v konečném důsledku mohou být teoreticky zodpovědní za smrt dvou lidí (Edwarda Jordana a upíráním pozornosti na narcistického Luku, tedy přeneseně i Lin Juna). Scény, kdy se zrzavá ropucha rozbrečí u videa, který viděla asi tak milionkrát při analýze, mi pak přišly už jako hodně trapný. No, ale člověk musí brát, že je to jen seriál… a jako takový funguje na jedničku. Jen je potřeba si z něj odnést i něco jiného, než jen to, že byste neměli vraždit Asiaty a odřezávat jim končetiny (což byste už ale měli vědět :-) ). Jo, a taky se nesrat do koček…

plakát

Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016) 

Když jsem viděl tenhle film poprvé, tak jsem mu tady dal dvě hvězdičky, protože to pro mě bylo jen graficky nádherné nic. Divný příběh, divný postavy, celkově nuda. Jenže podruhé jsem měl už dohranou hru Final Fantasy XV + všechny DLC, zkouknutý doplňkový kreslený seriál, přečteno pár textů a komiksů, a najednou to krásně zapadlo a začalo to dávat smysl! Tvůrci prostě část informací dali do her, další do seriálu, zbytek do tohohle filmu. Je to divný přístup, člověk fakt musí všechno zkouknout a dohrát, aby všechno pochopil, ale celkově to stojí za to. Film bez hry 2/5, s hrou 4/5.

plakát

Baby Driver (2017) 

Pro mě velké zklamání. První polovina filmu celkem ušla, ale pak se z toho stala béčková srajda bez příběhu, s naprosto pitomými postavami a tunou logických chyb. Opravdu jsem čekal nějaké geniální finále, něco opravdu chytrého a šokujícího, ale výsledkem bylo jen těžké zklamání z nudy, hlouposti, přemrštěné stopáže, atd. Jako muzikální experiment celkem good, jako film to u mě bohužel neobstálo.

Poslední hodnocení (366)

Black Adam (2022)

05.11.2022

Bullet Train (2022)

05.11.2022

Golden Boy (1995)

08.08.2021

Sebevražedný oddíl (2021)

08.08.2021

Black Widow (2021)

08.08.2021

Mikýřova úžasná pouť internetem (2020) (pořad)

12.11.2020

Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka (2019) (seriál)

16.05.2020

Ježek Sonic (2020)

09.03.2020

Tenkrát v Hollywoodu (2019)

26.08.2019

Reklama