Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (20)

plakát

Cats (1998) (TV film) 

Andrewa Webbera si velmi vážím. Jeho hudba k muzikálům je vždycky skvělá. Zpěváci jsou úžasní a scénografie byla moc pěkná. Ale...tenhle námět je prostě divnej a koukat se na lidi v kočičích kostýmech ( i když teda perfektních, a před maskéry taky klobouk dolů ) je fakt nechutný. Vydržela jsem, bohužel, jen půl hodiny.

plakát

Blade Runner (1982) 

Nechápu, jak by tohle mohlo někoho nudit? Viděla jsem director's cut. Pro mě zatím za 4. Po dalších shlédnutích možná vylepším.

plakát

Daleko od hlučícího davu (2015) 

Mám ráda takovéhle filmy. Ale tenhle na mě působí hodně rozporuplně. Některé scény úchvatné, krásně nasnímaná krajina, působivá hudba. Na druhou stranu, hlavní hrdinka mi šla celou dobu hrozně na nervy a být tím pasákem ovcí já, tak už jsem v Americe dávno. Ale za to nemůže ani tak Carey, jako spíš nepochopitelné chování, které jí předepisuje adaptovaný scénář. Proto za tři a zůstávám u toho, že Rodinnou oslavu a Hon zatím nic nepřekonalo.

plakát

Králova zahradnice (2014) 

Já se tedy nenudila ani neusínala. Film plyne tak rychle, nebo pomalu, jak má. Přesně podle mého gusta :)

plakát

Samotář v Seattlu (1993) 

Protože jsem ženská, proto, že Nora Ephron to měla vychytaný a taky kvůli nádherně retro soundtracku - za 4.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Kujme pikle, pikle kujme, intrikujme...téma spousty pohádek, které narozdíl od smutné reality musí skončit dobře.

plakát

Švadlena (2015) 

Pro mě nezařaditelné. Nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo, takhle ujeté filmy mám ráda. Ale začátek sliboval víc...Atmosférou mi to připomělo Co žere Gilberta Grapea a taky jsem vzpoměla na Dobrodružství Priscilly, královny pouště, kteréžto ovšem jsou trochu méně brutální :) Moje oblíbená Kate je pořád kus a poprvé jsem mohla ocenit šarm Liama Hemswortha. Vážně, ještě jsem ho v žádném jiném filmu neviděla :)

plakát

Generace X (2005) 

Tohle je velmi pochmurná vize velmi blízké budoucnosti, vlastně nejspíš už současnosti, vzhledem k tomu, kdy byl film natočen. Když tak sleduju některé dnešní děti a rodiče...Jamie a všichni ostatní hrají skvěle a hudba podtrhuje hustou atmosféru. Byla jsem překvapena, když jsem si až v závěrečných titulcích přečetla, kdo je jejím autorem.

plakát

Grandhotel (2006) 

Jako prostě, já mám tuhle partičku zoufalců ráda ☺