Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (113)

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Obrovský posun od nic moc dvojky, ale pět hvězd je fakt přestřelený. Dobře jsem se pobavil, nažhavil jsem se na další filmy z Marveláckého universa, ale na víc než 7.5/10 tenhle mix Skyfall a Smrtosné zbrani asi nemá, i když, co já vím, třeba ještě po druhém shlédnutí změním názor :D

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Něco mezi třema a čtyřma hvězdička, ale vzhledem k tomu, že bylo celou dobu na co koukat a bavil jsem se dobře, volím lepší alternativu. Super vymývárna mozku, která dobře ukazuje, jak mohla vypadat Kletba Bratří Grimmů a že i pohádka může mít koule. A btw, "Whatever you do don't eat the fucking candy" :)

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Občas je to laciné, průhledné a moc to nedává smysl (když teda pominu zombie apokalypsu a tak) a proto "jenom" čtyři hvězdičky. Určitě si ani na chvíli WB nepleťte s nějakou teen-vampire-emo-onanií, tady jde o pohodovou romantickou komedii, která má svoje slabší, ale i hodně světlé stránky. Některé scény byly vyloženě pamětihodné a tak i přes tu patetickou myšlenku, že láska hory přenáší a podobně, budu vzpomínat na WB v dobrém.......a proč jenom vzpomínat, jestli hledáte nějaký film na rande, tak tohle je perfektní, už jen pro tu nádhernou paralelu s jednou moc slavnou hrou :D

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Toho patriotismu je tam sice víc, než v jablečném koláčí nadívaném orlem, podávaném na americké vlajce, ale zase tam je taky Morgan Freeman a Butler, který už dlouho nebyl takhle fajn. Pokud se dokážete přenést přes všechny ty klišé, dostanete parádní one-man army performance plné výbuchů, mrtvých asiatů a McLanovských hlášek a to už za ty čtyři hvězdičky stojí. Uvidíme, co na to Emmerich.

plakát

Pot a krev (2013) 

Za výbornej konec jsem měl skoro chuť napálit tam pět hvězdiček, ale budu se držet zpátky. Perfektní scénář, Bay ve vrcholové formě a Dwayne Johnson mě velmi mile překvapil, protože to z hereckého zastoupení táhl dopředu hlavně on. Tenhle film zvlášť doceníte, jestli máte nějaké zkušenosti s posilovnou, protože takových Danielů Lugů je tam fakt požehnaně.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

"KHAAAAANEEE!!!"........Už dlouho jsem se u filmu takhle nebavil. Jednička byla super, tohle je ale kurevská paráda.

plakát

Avengers (2012) 

Popravdě řečeno, je to spíš na čtyři, ale zase na druhou stranu, film nemá jediné hluché místo, neztrácí tempo, každý charakter tady dostává tak akorát prostoru, člověk se u toho úžasně pobaví, občas i zasměje a je v tom moje zbožňovaná Scarlett, takže prostě musím jít za pět.

plakát

Bídníci (2012) 

Některé scény zdlouhavé, některé vyloženě zbytečné. A i tak jsem si tu dvouapůlhodinovku sakra užil. Velký film s velkými emocemi. Úplně ale chápu všechny ty nízké hodnocení. Filmy jako tenhle jsou vážně jenom pro některé, což nemyslím snobsky, ale ne každému se bude líbit poslouchat tlupu revolucionářu vyzpěvovat, jak moc jejich životy sucks, zatímco se díváte na jejich obličej z pěti centimetrů, to je mi jasné. Mě se to prostě líbilo.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Akční film, kterej zrovna tu akci nemá úplně zmáknutou, natočenej v těch nejlevnějších dostupných kulisách, s divným střihem, místy je to vyloženě parodie.....ale sakra... scéna na letišti. Víc ani nemusím říkat.

plakát

Jedna mezi oči (2012) 

Je vážně super vidět akční film, který se nesnaží být drsnej, ale prostě drsnej je. Od první Slyovi hlášky, až po poslední zadumácení motoru prostě víte, že tady si nikdo na nic nehraje. Bullet to the Head je jednoduše béčko jak vyšité se vším, co k tomu patří, jak s klady, tak i zápory. Já jsem se hodně bavil a hlavně jsem si strašně užil poslední souboj se sekyrami. Takhle to mělo vypadat na konci druhejch Expendables !! (Pěvně doufám, že Stallone dotáhne Momoa do trojky). Ještě jsem neviděl Last Stand, takže nevím, co na to řekne strejda Arnie, ale Sly tímhle filmem jednoduše posílá zprávu, že i ve svém věku nakopává zadky víc, než většina Lautnerů a já nevím kdo. A to je dobře.