Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční

Recenze (12)

plakát

To (2017) 

Jedna hvězda za humor ve filmu. To je asi tak vše. Už dlouho jsem nebyla tak zklamaná z nějakého filmu v kině. Lekačka možná tak jedna. S přihmouřenýma očima jedna hvězda za humor a herecké výkony dětí. Doufám, že druhá část mě mine obloukem.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Byla jsem na tom v kině , a můžu vám říct ,že polovička kina křičela. Z kina se šlo okolo půlnoci domů a lidi dělali jak už ve filmu 'tlesk, tlesk' tak byla i sranda. No takže k filmu.... Byl velmi povedený a scénky s hlasitým vybafnutím se vážně povedli. Jeden by si myslel :'Aha, a teď něco vybafne' a ono nic.. A z ničeho 'BAF!' a člověk se lekl. Na konci filmu měla polovička kina zakryté oči, jestli něco vybafne.. Nakonec nic a všichni si oddechli.:D Zatím můj nejoblíbenější horor , u kterého musím přiznat když byla scénka na skříni a scénka , jak tam byla ta uklizečka tak sem si v kině zadělávala oči, držela se kamarádky a někdy i trochu vykřikla s davem v kině. Fakt paráda! pět hvězdiček, jednoznačně. Úžasně natočené.

plakát

Evidence (2012) 

Myslela jsem si ,že to bude nějaký amatérský film z lesa kde budou vybafovat nějaké postavy a nakonec se pozabíjí navzájem,ale musím uznat ,že ze začátku podle toho nešikovného začátečnického kameramana se mi to moc nelíbilo,ale pak jak kempovali to bylo lepší a lepší,když je tam honila ta 'postava' bylo to strašidelné. Ale když jsem zjistila co to je za postavu tak sem se i začala trochu smát a pak sem se nijak nebála,ale provedení užasné a proto dávám 4 hvězdičky, a půl.

plakát

Cesta hrůzy (2006) (TV film) 

Výborný Thriller, drama a napětí . A to se mi velmi líbilo! Film mě zaujal a dávám mu proto plný počet hvězdiček ,velmi se mi líbil . Jak říká 'bobin' ,nenechte se zmást hodnocením , fakt skvělý film:)

plakát

Grinch (2000) 

nemyslím si,že je to vánoční hovadina. Je to zábavní vánoční film který jsem viděla X krát a klidně bych se na něj podívala znova:) Prostě super!

plakát

Megalodon (2002) odpad!

Tenhle film mě totálně vytočil .. Celou dobu byla jenom ponorka a až na konci filmu se objevil ''megalodon'' který šel moc poznat že je přes počítač. Napadl je ,, A konec filmu. Brácha to vzdal už v té době co běžel film půl hodiny jenom v ponorce. možná i víc. prostě ''odpad!''

plakát

Temná krajina (2009) 

docela psycho.. ale podle kvality bych neřekla 2009 ale tak 1909 :D tak né tak málo.. to nebyla ani tv.. tak určitě pod rok 2000..