Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Nejvtipnější z celého filmu byly ty pokažený scény během závěrečných titulků. A ještě byla povedená scéna v chatě (evil dead), ale jinak docela nuda.

plakát

Borci z Blue Mountain State (2010) (seriál) 

Škoda že to ukončili. Tento seriál dokázal opravdu pobavit. Prostě drogy, sex a rocknroll.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

1.série - 80% 2.série 100% 3. série 100% 4.série 110% 5.série 80% - po zhlédnutí první poloviny páté série mně přijde, že už byla točená z donucení. Měli šanci to tak krásně ukončit ale ne, Walt prostě musel říct svojí hlášku "We will start cooking again, we are the boss". Pátá série už mě docela nudí. Nicméně i tak to nezkazí naprosto luxusní seriál, kde je postava vyvíjena. Na začátku roztřepaný dědek s rakovinou, na konci Heisenberg s pleškou a balíkem peněz co by zabil i Arnieho

plakát

Kdo hulí, ten umí (2001) 

Film na kterém jsem odrostl. Viděl jsem ho snad 200x a stále mne baví. Tenhle film si buď zamilujete, nebo ho po deseti minutách vypnete!

plakát

Lesní duch (2013) 

Ještě se mi nestalo, že by se v kině při hororu tolik lidí smálo. Původní dílo jsem neviděl a tak nemůžu srovnávat. Nicméně tento film mi přišel naprosto jednoduchý plný nechutností. Zachraňovali to pouze hlášky hlavních postav. "Uřízla jsem si ruku... A teď je mi mnohem líp" Hodnocení 2 hvězdičky za efekty a kostýmy.