Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (47)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Po dlouhé době jsem se do kina těšila jak malá. Hltala jsem Jacksonovi každej záběr, který mi naservíroval, nic méně bych uvítala trošku méně té "digitálnosti", které se v Pánovi Prstenů tak šikovně vyhýbal. Docela mě rozesmála postava Radegasta, trošku mu to ubírá na vážnosti. A scéna s Glumem prostě paráda, uvidíme co bude dál. Zatím to ujde!

plakát

Chicago Fire (2012) (seriál) 

Velmi nadějný seriál, doufám, že po první serii neskončí. Zajímavý námět i různé dějové linky, které se nemotají jen kolem hasičské zbrojnice, sympatičtí herci. Příjemná oddechovka!

plakát

Méďa (2012) 

Čekala jsem trošičku úchylárnu ve stylu American Pie, ale pohodovej film, mluvící méďa bude určitě skvělej nápad. Musím říct, že to co jsem dostala byl humus, po půlce filmu jsem to chtěla vypnout a říkám si v duchu "co to jako mělo být?". Zasmála jsem se asi jednou, pak jsem jen doufala, kdy už to konečně skončí. Velké zklamání!

plakát

Papíry (2012) 

Na co jinýho se podívat na Sv. Valentýna. Osud!

plakát

Sigur Rós: Fjögur píanó (2012) (hudební videoklip) 

Co si o tomhle myslet?? Některé části působivě natočené a jiné nepochopené, každopádně mě to hodně nutí přemýšlet.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Po překvapivé a nejoblíbenější jedničce, natřískané a pro Heatha Ledgera osudové dvojce obrovské zklamání. Nevím co si mám myslet, samotný Batman je odsunut na druhou kolej a přišlo mi, že ani Tom Hardy nedostal tolik prostoru, kolik by si jeho postava zasloužila, zkrátka je to takový guláš postav a spletenec dějových linií. Film, kde forma převládá nad obsahem. I ten soundtrack je pořád stejnej. Myslím, že se můžeme "těšit" na další film tentokrát o Robinovi, našlápnuto k tomu má. Ať se na mně pětihvězdičkáři nezlobí, ale kde je ten "nejlepší film všech dob" ?!

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Může mi někdo vysvětlit jak to, že to má tak vysoký hodnocení!? Dala jsem tomu šanci po čtyři díly a nepřesvědčilo mě to. Strašný kvantum postav ve kterém se ztrácí děj, navíc chvilku jsme tam, tam a pak šupem zpátky do prvního království, ani s dialogy si nikdo moc práce nedal, ikdyž co já vím, půlku jsem jich zaspala. Herci, i když je mám ráda, zde mi přišli strašně nesympatičtí, obzvlášť Lena Headey. Cenu za výpravu by jim vyfoukla snad i Xena. Na tomhle seriálu mě bohužel nezaujalo zhola nic. Škoda!

plakát

Portraits in Dramatic Time (2011) 

Paráda! Sledovat zpomalené záběry herců, ta mimika, ty emoce, které z toho vyzařují. Skvělý zážitek!

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

Druhá, či "první" řada Spartaka, nemá se Spartakem moc co dočinění. Dozvíme se, jak se stal Crixus šamponem, pardon šampionem, Capui a dozvíme se co dělali staří známý před příchodem Spartaka. Tato série je jen o maličko horší než Krev a písek a to jen absencí Andyho, jinak jde v podstatě o to samé.

plakát

The Divide (2011) 

I přes některé chyby, nedotaženost některých příběhových linií musím říct, že mě ten film velmi zaujal, trochu drsnější ukázka lidské osobnosti a jejího rozkladu. Některý věci bych z filmu úplně vypustila (třeba výlet mimo bunkr) a soustředila se spíš na ještě detailnější vykreslení charakterů postav, konec konců jen o tom ten film vlastně je. Za to ta hvězda dolů, ale jinak...Šokující!