Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Párty Hárd (2019) 

Za mě vynikající, tempo to ma temer jako Zivot Neni Krasny (dalsi dva filmy byly pomalejsi s pouze par genialnima scenama). Akorat po deset letech by ten progress mohl byt vetsi. Ty filmy jsou supr, ale porad jsou toceny trochu jako 'mam v pi*'. Je to skoda, zasliuzilo by to vetsi produkci a vic vymakat!

plakát

Trafika (2019) (pořad) 

genialní věc, škoda že to ho vno vinách není víc. :)) je to jednoducha kratka nenarocna zabava a je to delany skvele. v porovnani se Stankem je to nebe a dudy, Jirman umi vtipy podat.

plakát

Hannah Montana (2009) odpad!

Tohle skutecne nestoji za nic. Logika se nam totalne vytratila. Sceny totalne odflakly. Hlavni herec slizkej gay. Skutecny odpad.

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) 

Tady se o zadnou velkou kinematografii nejedna - je to bezpochyby brak pro deti do 11 let. Kdyz to clovek bere s nadhledem (jako ten serial berou tutove i sami autori) - tak se obcas zasmeje. A nemyslim si, ze by to na decka melo nejakej nutne spatnej vliv, znam mnohem tupejsi a kycovitejsi veci. Serie serazeny od nejlepsi: HM 1, HM Forever, HM 2 :)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Po dokonalém náběhu na film roku (cca první hodina) se děj a pointa redukuje na pár krvavých honiček a vražd a stejně jako Meeks i postavy jen papouškují již řečené/naznačené. Do konce jsem po hoďce potřeboval slyšet jen pár vět a scéna, co by stála za to tam snad do konce už nebyla. Shrnutí: Hudba skvělá, První hodinu doporučuji každému (naprosto parádní), dále to bylo jen mizerné B s nelogickým rozhodováním postav, čili doporučuji vypnout :) Možná přetočit téměř na konec kde je vyústění Hanksova příběhu. Hodnocení si nechám až po dočtení knihy, protože větřím rozdupání geniálních myšlenek.

plakát

Let (2012) 

Let mě moc příjemně překvapil, scéna ze schodiště v nemocnici mě zůstane dlouho v paměti. Velmi kladně hodnotím charaktery postav a myšlenku filmu, která bohužel není vyvedená uplně k dokonalosti. Na věrnost leteckých schopností Denzela vám sere pes!

plakát

Úžasňákovi (2004) 

Je to zábavný animák ideální na výlet rodinny s malýma dětma do kina. Připravte se na dost dojemných doznání a pravd o fungování rodiny :) Ve své kategorii rodinných komedii obstojí bez problémů a můžu doporučit, jinak spíše otrava.

plakát

Nelítostný souboj (1995) 

Srdcovka. 3 hodinový nášup kulervoucí akce a napětí s dokonalým hudebním podkreslením. Každý charakter tu dostane svůj prostor a lze zjistit podobnost některých z nich. Konec možná trochu zbrklý, ale mě to neva, je to celkově paráda.

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

Doporučuju hned po tom zkouknout Scarface z roku 1932, ten rozdíl je komický (oba jsou skvělé trošku jinak) :) Film o cestě nesmlouvavého, sebevědomého člověka, který jede sám za sebe za každých okolností. Podle mě docela odráží dnešní dobu a stojí za zamyšlení.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Tohle se povedlo! Postupem času jsem začal být mírně alergický na Zimmerovi soundtracky k Nolanovým Batmanům a u dvojky je to nejintenzivnější, ale scénám, hereckým výkonům se nedá nic vytknout! A kontrast povah Batman vs. Joker film vyvyšuje nad naprostou většinu filmů podle komiksů, jeden z mála z nich, který stojí za to vidět vícekrát a který si zapamatujete.