Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (22)

plakát

Kámoši až na dno lahve (2013) 

Neuvěřitelně sympatický film. A na rozdíl od hollywoodských hloupostí je to příběh jako ze skutečného života. A ta atmosféra a jiskření mezi dvěma hlavními protagonisty nemají chybu! Moc fajn nezávislý filmeček.

plakát

Crazy Joe (2013) 

Myslel jsem si, že to nikdy neřeknu, ale: Jason Statham umí hrát. V tomto filmu skutečně předvádí nejen své bojové umění, ale i rozmanitý počet nejrůznějších kukučů a docela mu to jde. Statham a románek s řeholní sestrou? Šílené, ale ono to funguje :-)

plakát

Rivalové (2013) 

Nejsem velkým příznivcem formule 1. Ale tenhle film mě dostal. Ještě teď cítím zápach benzínu a spálených pneumatik. A scéna, kdy si Niki Lauda na popálený obličej nasazuje závodní helmu, je famózní.

plakát

Území mrazu (2013) 

Solidní kriminálka ze staré školy. Jen škoda té jednoduché zápletky, kdy již od začátku víte, kdo je kdo.

plakát

Let (2012) 

Super film s výborným Denzelem. Jeho výkon je na Oscara. Scéna v "soudní místnosti" a Denzelovo přiznání je dechberoucí!

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

V rámci akčního žánru za krásné 4 hvězdy. Odhlédněte od amerického patosu, roztrhané vlajky povlávající ve větru a dobře se bavte.

plakát

Zmizení (2013) 

Nejlepší film letošního roku. Sedm nové generace!

plakát

Pearl Jam Twenty (2011) 

Totální nářez. Paráda. Pro fanoušky to není za pět, ale šest hvězdiček :-)

plakát

Bahno z Mississippi (2012) 

Potřeboval jsem pár dní, abych to vstřebal, ale je to bomba. Možná ne taková jako Take Shelter, ale má to koule, atmosféru a je to originální. Trochu mi to připomnělo Stvoření jižních krajin dotažené k dokonalosti.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Zbytečně překombinované a chtělo by to alespoň o půl hodinky více, aby se mohl lépe vykreslit svět po katastrofě a taky trochu přidat na linii "hledání léku".