Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) odpad!

Nuda od začátku do konce (nebo minimálně do té doby, než už jsem to nevydržela a musela jsem poprvé za celou mou diváckou historii film vypnout). Je až k pláči, že se český národ baví nad něčím takovým.

plakát

Petr Pan (2003) 

Film mého dětství, který jsem schopna zhlédnout i několikrát za sebou. Triky s létáním už v dnešní době začínají postrádat na uvěřitelnosti, ale to mně osobně vůbec nevadí! Typově skvělí herci a vždy na mě dýchla úžasná atmosféra, díky které jsem ještě několik večerů zasněně vysedávala u okna a čekala, až si pro mě přiletí nějaký ten Petr Pan. :)

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Sice zajímavý film s typickou Burtonovskou atmosférou, ale na můj vkus tam bylo až moc krve a od poloviny jsem měla pocit, že už se tam nedělá nic jiného, než podřezávají krky. Mnohem víc by se mi líbilo, kdyby se to zpracovalo normálně a ne jako muzikál a Helena Bonham Carter s Jayne Wisener zpívaly až přehnaně vysokými hlasy. Ze všech filmů, co jsem od Tima Burtona viděla se mi Sweeney Todd líbil bohužel nejméně.

plakát

StreetDance 2 (2012) 

Příběh a herecké výkony jsou opravdu žalostné, ale co jiného by se od tanečníků dalo čekat. Na konci jsem si říkala, jestli se tam náhodou neobjeví i Evin strýc a taky nezačne tancovat (pochybuji, že by to někomu z postav připadalo absurdní, přesto, že by měl ležet v nemocnici). Líbil se mi jenom tanec, ale taky jenom o tom ten film je a je od začátku jasné, že to nebude skvělý napínák ani vtipná komedie. Film jsem zhlédla jenom z důvodu, že jsem dostala pozvánku na premiéru. Sama a dobrovolně bych na něj nikdy nešla. Snad časem najdou jiné řešení, jak tanec propagovat, když už ho tolik chtějí filmovat.

plakát

Hra (1997) 

Od začátku až do konce jsem byla napnutá tak, že mi to skoro bylo až nepříjemné! Občas jsem si pomyslela: "Tak, konečně jsem zjistila, jak se věci mají!" Vždy jsem byla úplně vedle a nezjistila jsem zhola nic. U strhujícího vyvrcholení jsem byla schopna jen sedět na krajíčku pohovky a s vykulenýma očima zírat na obrazovku. Viděla jsem mnoho skvělých napínavých filmů, ale teprve Hra mi objasnila, co to ve skutečnosti napětí je.

plakát

Jak na věc (2002) 

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Neodolatelný Hugh Grant stejně jako ve všech ostatních komediích, kde hrál. Nicholas Hoult sice v této roli ještě moc krásy nepobral, ale jinak na mě působil celkem charismaticky (kromě scén na začátku, kde bez pozvání chodí ke Grantovi domů a otravně dlouho zvoní). U mnoha scén jsem se i slušně pobavila (na schůzku přišla převlečená za yettiho apod.). Rozhodně dávám pět hvězdiček!

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Skvělý film (samozřejmě co jiného by se dalo od Nolana čekat), s velice překvapivým koncem. To, že se nakonec Hugh Jackman začal rozdvojovat mi přišlo už trochu moc, ale nijak mi to nezkazilo celkový dojem z filmu. Herce můžu jenom chválit, vzhledem k tomu, že mnozí z nich patří k mým oblíbencům. Na rozdíl od Počátku jsem se ve filmu celkem dobře orientovala i přes to, že děj neustále přeskakoval z minulosti do přítomnosti apod.