Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (699)

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Nebude to nejhorší, ale zatím tam chybí ten humor a hlavní hrdina je takový čůro, že fakt nevim jestli budu fandit jemu nebo tomu tumoru.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Byť asi postavu Brodské chápu, tak je napsaná poněkud píčoidně. Co se týče linky hlavního hrdiny, tak tam už se začíná hrát na tu vážnější jamku a jsem ochoten zapomenou na přepálené "bezstarostné" vykreslení života před diagnozou.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 3 (2024) (série) 

Jediný důvod, proč to vlastně sleduje je Mikýř. Ač tvrdí že ne, tak já si stejně myslím že do toho šel jen proto, aby tenhle survivor z wishe pořádně potrolil. Ondřej Novotný:  „Musím říct, že u toho duelu jsem říkal, že to mr*ám. Já to dělat nejdu, udělejte si to sami, já tam nejdu. Já se s nima ani nechci bavit. Tady mám Filipa, Jacka, Rachel. Vím přesně, jak to dopadne, bude to ostuda, trapnost. Já tam budu jenom stát. Jestli to musím udělat, tak tam budu jenom stát, nic neřeknu, ty vole,“ ulevil si Novotný na YESS TV. „Co tady vlastně moderuju? Sraz srabů? Mám ti utřít slzy, že ti je zima a stýská se ti?“ Já: A co si jako ty a ménedžeři od produkce čekali, šašku? Třetinu soutěžících vyberete z řad druhořadých herců a modelek, další třetinu z obrážečů reality show a shitfluencerů a teprve poslední třetina je "někdo z lidu". A pak se najednou všichni diví, že to půlka začne vzdávat, pač je to nebaví, nedávají to zdravotně a vůbec si tak jako mysleli, že to bude prdel na pláži? Jo kdybyste se na to vysrali rovnou a udělali klasický casting z plebsu, možná by to celé dopadlo mnohem líp.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Trochu jsem se bál, co na tom plátně bude 80 letý Ford ve své nejslavnější roli předvádět. Inu ne, nebyl to průser, ba naopak jde o celkem důstojné zakončení této série a osudů slavného archeologa. Vlastně tam ani nechybí nic z toho, na co jsme z předchozích dílů zvyklí. Ale něco mi chybělo, zatímco u zatracované čtyřky jsem se bavil i s jistou dávkou nostalgie, tady jako by bylo všechno kouzlo pryč a bylo to prostě bez šťávy, bez jiskry. A postava Waller-Bridge mě jednoduše přišla neskutečně protivná. Dlouho jsem přemýšlel, co s tím vlastně udělám. Na pět to prostě není ani omylem, na čtyři ale asi taky úplně ne, ani na ty odřené. Pro mě je tak toto loučení spíš smutné.

plakát

Stopy Járy Cimrmana - Cimrmanova Praha (2023) (epizoda) 

Proč je hergot zamčené celkové hodnocení, když už seriál byl odvysílaný celý? Tady má někdo bordel v datech premiéry ... že?

plakát

Superlov (2023) (pořad) 

Už originální Na lovu je dobrý vědomostní pořad a tahle rozšířená verze je neméně kvalitní. Svižná, možná méně poučná vzhledem k počtu otázek ale o to zábavnější.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 2 (2023) (série) 

Po shlédnutí první epizody se nemohu ubránit dojmu, že z recenzí a ohlasu diváků si tvůrci neodnesli NIC, ale lautr nic, čím by tu druhou řadu mohli vylepšit. První epizoda měla skoro 2 hodiny, fajn říkám si že to bude i s vatou na reklamy. Omyl, odvysíláno vcelku, čili příští epizody budou mít dva a půl hodinovou dotaci a do toho naflákáme nejmíň 4 reklamy. Bohužel ten obsah je stále stejná agónie, spousta balastu, který by se dal vystříhat aby z toho byla stravitelná epizoda na hodinku s obsahem 3 dnů na ostrově. Ne, soutěž opět rozfrcaná na 6 kol a nijak nestříhaná, opičí dráhy stále na jedno brdo. A soutěžící? "Hvězdy" tradičně sestaveny z odpadu internetové scény, čest výjimkám (Švanci) a "prostý lid" zaplněn z poloviny dalšími pseudocelebritami z instáče či fejkových reality show. Mimochodem stále budu srovnávat s originálním a opravdu NEJTĚŽŠÍ reality show, i když víme že tohle je nějaký turecký fejk z wishe. Vážně v originálu dostaly kmeny připravený květináč na ohniště, spoustu prken na stavbu přístřešku, deky a mikiny? Že jsem si nikdy nevšim. Zatím nechám bez dalšího hodnocení, ale jestli se to dostane na moje 2* první série, tak to bude zázrak. FEW MOMENTS LATER ... po nějakých 12 dílech je jasno, je to ještě větší trapárna než posledně. Neskutečně netahované, na 1,5 hodiny dostanete jen souboj o imunitu nebo jen souboj o odměnu a k tomu nějakou omáčku. Gender pravidlo vyřazování, taková PÍČOVINA!!! Ne přátelé, myslel jsem, že víc zkurvit to nelze, ale produkce mi dokázala opak. EDIT OK po vychladnutí mi to nedalo a nějak jsem to zkouknul skoro až do konce, ale vlastně jsem samotné finále neviděl - vřelé díky za FUCK YO a spoilerování na burešdnes.cz, i tak musím uznat, že se to proti loňsku nakonec trochu posunulo k lepšímu.

plakát

V karavanu po Maďarsku (2023) (seriál) 

Kašlete chvíli na politiku, musí se nechat, že jinak je Maďarsko krásná země. Sice jim nerozumím ani slovo, ale živě si to dovedu představit. Bydlík někde uprostřed přírody, nedaleko vinohradu, vlahý letní večer. Z čestvých maďarských pochutin uvařená večeře, lahodné víno, na uzobávání trocha klobás, Vica na klíně a svým neobyčejně mrdavým hlasem s přízvukem mi vypráví o této krásné zemi a kam se pojedeme podívat zítra ... Jo, to by stálo za to.

plakát

Volha - BALBA (2023) (epizoda) 

No to mě po*er, že v seriálu vyvalí bobule Aneta, to se dalo čekat. Ale že ČT nasadí do komparzu těžký kalibr v podobě Krystal Swift, to je teda huliza jak prase :D No ale zpět, po zábavě ve Vídni přichází Pekárkovo hořké finále a upřímně, vy mu to ze srdce přejete. On je úplně blbej, ale zároveň prostě sráč. Jak původně Volha vypadala, že to bude pěkně na hovno, tak jako celek je to takový zrychlený Vyprávěj 18+ v 5 dílech.