Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Super verze oblíbené vědomostní show Na lovu, ve které se ale obracejí role. Jediný soutěžící se může utkat až s pěti lovci najednou a pokusit se získat milionovou výhru. Českou verzi celosvětově nejúspěšnější vědomostní show současnosti moderuje Ondřej Sokol. (TV Nova)

Recenze (31)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Adrenalinovější a napínavější, než klasický Lov. Alespoň o parník, A minimálně o stejnou délku také zábavnější. Původní soutěž je a stále zůstává mou absolutní srdcovkou mezi vědomostními soutěžemi, ale tenhle koncept je rozhodně ještě o chlup kvalitnější. Díky divákům to navíc má taky neopakovatelnou atmosféru a luxusní dynamiku. Tohle je prostě onačejší zážitek. A navíc poskytuje taky opravdu mnohem větší šanci na vítězství klidně i těch nejvyšších částek (a že jsou to pořádné částky!). Jen je to - jako vždycky - o otázkách. 100 %. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Dynamičtější a napínavější verze denní varianty. která stylem i stylizací studia či moderováním Sokola mnohdy opravdu připomíná spíše klasického Milionáře s Vladimírem Čechem, než denní variantu Lovce. Pro hosty atraktivnějíš výhry ,pač se nemusí dělit a stejně tak si to vesměs mohou prohrát jen samy, pač když ví, tak je lovci prostě nemohou dohnat. Jsem zvědavý, jestli se někomu podaří dojít i pro ten milion, jestli si dobře pamatuju, tak za celou éru Milionáře si maximální výhru nikdo neodnesl. ()

Reklama

stepankoby1 

všechny recenze uživatele

Vychtěná bulvárnost (v rolích Lovců i dotazníku na soutěžící) sice má za následek, že zábava velice záleží na soutěžícím a Sokolovi (kteří se nezřídka trefují úplně vedle s vtípky), povětšinou se ale daří. Klady zůstávají z denního sourozence, nový formát je skvělý, a když má díl být povedený, bývá přímo výborný. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Za mě selhání po všech stránkách aka Betanokravina. Značná inspirace Milionářem + zcela nelogické rozložení sil (x-krát lovec proti jednomu hráči?). Když k tomu přidám i zcela netransparentní nabídky (rozestupy náskoku a částky byly zcela náhodné). Navíc moment, kdy i v nejlehčí nabídce figuroval hned “terminátor”, byl zcela komický. Jako jeho vykývat v jednom je “mission impossible”, natož když mu ještě někdo kryje záda. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Jak to ale dopadne, když lovci spojí své síly?" Tak, že jde opět o zinscenovanou soutěž pro vyplnění večerního času. Stačí poskládat pár těžkých a dlouhých otázek s chytákem a je vymalováno. Lovci nejsou moc dobří herci. Někdy chrlí správné odpovědi jako z googlu a jindy jim dělá problém vzpomenout si na banální odpověď.  Občas někdo ze soutěžících vyhraje aby stoupla nespadla sledovanost.  0/10 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama