Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Pohádka
  • Drama

Recenze (286)

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Legendární film zejména pro pěstitele masožravých rostlin (ano, znám jich velmi mnoho). Většina návštěvníků výstav masožravek se pak ptá, zda máme k vidění či na prodej nějakou tu "adélu". Miluji botanický a vědecký motiv a zejména skvělou hudbu. A ten herecký koncert Miloše Kopeckého... prostě dokonalost.

plakát

Advokátka Věra (1937) 

Velmi zajímavá komedie, která je originální a odlišuje se od ostatních československých komedií té doby. Nejvíce mě fascinuje neupravený rozcuchaný Oldřich Nový v netypické roli přidrzlého vězně. Už jen kvůli té dokonalé písni, kterou ve filmu zpívá, to musíte vidět. :)

plakát

Akt (1997) (divadelní záznam) 

Má nejoblíbenější hra, jako vždy vtipná, trefná. Zachycuje rodinné a příbuzenské nešvary, ale má v sobě i hezké poslání - členové rodiny se mají podporovat a stát za sebou. Navíc písně tanec z této hry jsou legendární. :)

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Seriál s nejděsivější hudbou světa. =:-o

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Velmi osobitý film s milou, pozitivní atmosférou. Srdeční záležitost. Já se v Amélii naprosto vidím, jak je nespoutaná, empatická, citlivá, roztomilá, hodná, rozpustilá i plachá. Audrey je kouzelná a éterická bytost a pro tuhle roli se přímo narodila. Hudba je onou pomyslnou třešničkou na tomto výjimečném dortu. :)

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Sorry, no, já vidím to hodnocení i ty komentáře ostatních, ale já musím dát plnou palbu, protože jakmile jde o módní průmysl, tak si každého pořadu vážím. Jasně, globálně vzato je to asi blbost, ale vše co se týká módy, účesů, líčení, focení a všeho kolem mě strašně zajímá. :) Navíc člověk zde může krásně prozkoumat chování hezkých emerických dívek s IQ pod 50.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Joo, Pohlreicha můžu, holt co na srdci, to na jazyku. :) Jeho hlášky jsou bezkonkurenční a jeho upřímnost nezná hranic. Jako odborníka ho velmi uznávám a v pořadu je krásně vidět, že "komu není rady, tomu není pomoci." Navíc nemám žádnou důvěru k restauračním zařízením, proto mi nedělá žádný problém dívat se na ty plesnivé a zaplivané kuchyně.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Héj a já myslela, že jen matfyzáci jsou pro život nepoužitelní, ale že i herci, to jsem nevěděla. :) Takhle si udělat srandu ze sebe a ze svého povolání chce odvahu. A Emma byla pěkná svině a proto se nedostala do nebe. :P Nejlepší scéna je jak si to James Franco na konci sám pokazí. :) Backstreet's back, alright!