Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Fantasy
  • Krimi

Obsahy (9)

Shattered Worlds

Shattered Worlds (2024)

Lucas a Cassidy se probouzí do mysteriozního, surreálního světa, bez jakýkoliv vzpomínek. S pochybnostmi o své příčetnosti se snaží přežít tuto novou realitu, ve které se znenadání ocitli. Když odhalují střípky své minulosti, uvědomují si, že pravda může být ještě děsivější, než si kdy představovali. Co je opravdové a co jen iluze?

Shaped by Yemen: The Airstrike

Shaped by Yemen: The Airstrike (2020)

Příběh sleduje osud mladého Jamala, který se musí vypořádat s těžkými životními nástrahami ve válkou rozvráceném Jemenu.

Bo fung yu

Bo fung yu (2014)

Psychiatr (Xiaoming Huang) propouští svého pacienta Fana (Sean Lau), který před třemi lety zabil svoji manželku. Avšak psychiatr začne mít pochyby, jestli se rozhodl správně. Proto se rozhodne Fana znovu najít a potají ho léčit. Ale je Fan skutečně nemocný, nebo je háček úplně někde jinde?

Konec

Konec (2012)

Parta přátel vyráží strávit dovolenou na chatě. Ale radost jim zkazí podivný záblesk na obloze, po kterém přestane fungovat elektřina. Přátelé se proto vydávají do města, aby našli pomoc. Avšak cestou si všimnou, že všechny domy a auta jsou opuštěné, jako kdyby se všichni lidé vypařili. Situace se ještě víc komplikuje, když začnou mizet i oni sami.

Safari

Safari (2013)

Safari sleduje příběh amerických turistů, kteří uvíznou v jihoafrické divočině, v poušti, kde vládnou divoká nepřátelská zvířata a chamtiví pytláci. Jejich boj o přežití zdokumentuje turista, který chtěl jen natočit svou dovolenou.

Ular

Ular (2013)

Skupina výherců vyhraje vysněnou dovolenou na překrásném ostrově. Jejich radost je ale rychle opustí, když zjistí, že ostrov je zamořený smrtícími hady.

Hemorrhage

Hemorrhage (2012)

Duševně nestálý mladý muž, který byl právě propuštěn z ústavu, zmaří svůj nový pokus začlenit se do společnosti, když unese mladou zdravotní sestru.

Jeskyně

Jeskyně (2014)

Pětice přátel na ostrově Formentera nalezne jeskyni a rozhodne se ji prozkoumat. Časem projdou mnoha průchody a záhyby jeskyně, až se ztratí. Protože už je noc, cestu zpátky se rozhodnu najít, až si odpočinou. Ale dny plynou a jejich pokusy jsou bez úspěchu. Nedostatek vody, jídla, světla a žádný kontakt se světem si na skupince začne vybírat svou daň v podobě paniky a halucinací. Pro přežití budou nuceni učinit strašlivá rozhodnutí.

The Speak

The Speak (2011)

Příběh sleduje filmový štáb, který chce natočit paranormální seriál v jednom z nejstrašidelnějších hotelů Ameriky. V něm provedou rituál s názvem Speak, kterým otevřou bránu do světa mrtvých a vypustí zlé duchy, na které není štáb vybaven. Boj o přežití začíná... Film je točen formou Found Footage.

Reklama