Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (265)

plakát

All Eyes On Sharon Tate (1967) 

Kráska Šeron a její cesta k filmu. Doufam, že bude pokračování, kde bude zahrnut její románek s vynikajícim muzikantem Mansonem a sprostá vražda od zahořklého prznitele dětiček Kameradschaftspolizei Romana Polanskiho.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Vezmu si příklad od jedné mé zmámé, která používá pouze pět slov. "Sračka, mrdka, tužka, močka" - wafc (29.4.2014 Ono to má opravdu červená čísla, neskutečné. Lachtane, ty seš hroznej vokurka.)

plakát

Americké graffiti (1973) 

Škoda, že se Lucas upsal Hvězdným válkám a obětoval jim celý svůj život. Herecké výkony výborné až na prkenýho Howarda, kterej mě vyloženě sral pokaždý, co se objevil na scéně.

plakát

Americké psycho (2000) 

Tohle je absolutní unikát. Nepopsatelná věc. Skutečný kult. Legendární záležitost. Hrozně si libuju v hledání miniaturních odkazů a vtipů, kterými je film prošpikován, ale snad by se slušelo říct spíš promrdán, viď, Patricku. ------ EDIT: Po přečtení si několika komentářů od hnijících ješteřích kreatur, které se zde vydávají za znalce, jsem usoudil, že kdokoliv kdo dal tři hvězdy, tak je stoprocentně diagnostikovatelný debil a film absolutně nepochopil. Tímto zdravím kleomrdku, Čuvala, CunamiXXX a další magické mudrce, kteří sežrali HOMOmounovo hovno a přeji jim spoustu spálených jídel, doprávních zácp, píchlých pneumatik a nepříjemných sousedů. Ano, až TAK vás nemam rád!

plakát

Andělé (1994) 

Vážně to měl Danny Glover zapotřebí? Asi jsem na to málo Američan, ale tahle překýčovitá kokotina na mě teda nezapůsobila. Snad v každé scéně je minimálně jeden klerofašistickej plk a moralizujícné moudro, co mě ale sere nejvíc je ta chtěná trapnost. Ten film chce být trapný a veškerý l'humour je postavený na groteskních scénkách, které pobaví buď diagnostikované debily nebo těhotný mámy. No, prostě fraška nad frašku nehledě na sportovní nonsens, protože tým na začátku všechno prohrává a jsou poslední, najednou párkrát vyhrajou a jsou v boji o ''titul'' (nevim, co to je titul, v MLB se hraje o Světovou Sérii) a poslední rozhodující zápas vyhodí kouče. Wtf? Takže konečné resumé zní takto - Všem wack Andělům spálit křídla a hodit je na gril.

plakát

Andílci (2008) (seriál) odpad!

Hlavní postava je Tudor a neni to Jindřich VII. Byl jsem neomluvitelně mystifikován.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) odpad!

Distributor jaksi omylem zapomněl dodat, že film je vhodný pouze pro lidi, co mají IQ 80 a níž. Uživatel Tom Hardy popsal "slovní spičkování" jako bravurní komedii, já to hodnotím jako infantilní a zoufale neoriginální pokus o l'humour. Bohužel jediný vtipný okamžik v kině nastal, když se vtipům smáli pouze erekceneznalí boys někde v hledišti. Ano, to jsem se smál, smál se lidské blbosti a tomu, jak moc jsem nadřazen těmto nevýznamným chodícím vředům. Ačkoliv si moc vážím toho, že PAN SLOVÁK vzal Plzeň v potaz a přihrál nám sem trochu toho, jak se lidově řiká, halyvůdu - tak do budoucna by bylo mnohem lepší, kdyby onen vybraný film měl smysl, snad i zápletku, třeba sympatické herce a nebyl úplně, ale úplně, DEBILNÍ. Více zde.

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

A jako ANUS, B jako BUKKAKE, C jako COURA, D jako DILDO, E jako ELEKTROŠOKY, F jako FLUNDRA, G jako GANGBANG, H jako HONIMÍR, CH jako CHLAMÝDIE, I jako INSEMINACE, J jako JEBAČKA, K jako KUNDIČKA, L jako LÍZAČKA, M jako MRDAČKA, N jako NÁMRD, O jako ORÁLEK, P jako PEDOFIL, Q jako QUATTROFORMAGI, R jako REKTUM, S jako SEMENO, T jako TRANSKA, U jako UROLOGIE, V jako VEJŠKRAB, W jako WAFC, Z jako ZOOFIL.... A prosil bych atlas hub, děkuju.