Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (667)

plakát

Rozruch ve městě (1942) 

Just great! Tohle je to správný - ani na okamžik zábava neklesá. Opravdu produkt zlatýho věku komedie a filmu, kdy člověka (tedy aspoň mě) baví úplně všechno. Zápletka srandovní, herci srandovní, dokonce i trochu filosofování se nám dostane. A k tomu nepopiratelná hvězdnost Granta, Arthurový a Colmana.

plakát

Zmizelá (2014) 

Mě prostě nebaví filmy, ač technicky bezvadný, z nichž ovšem zůstává takovej nepříjemnej pocit, kterej navíc k ničemu nevede.

plakát

Nejhledanější muž (2014) 

Ještě že existujou filmaři jako Corbijn! A hodně požehnání pro Philipa! Tedy - i pro všechny ostatní :-)! Víc netřeba - nádhernej film, úplně ve všem.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Asi dost dobrá sociální studie, ne :-)? S tim závěrem, že Marie Magdalena určitě nebyla jediná a obětavost ženství nejspíš nemá hranic.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Pohádka s kultovním nábojem, kterou český, konzervativní, netolerantní a asi i nechápavý publikum zase sepsulo, ach jo :-))! Všichni hráli s gustem jako z partesu a je to fakt vtipný.

plakát

Tři bratři (2014) 

Za NEzabití vlka a hrátky s češtinou dávám 4, jinak asi za tři. Ale celkem mě udivuje konzervativnost, netolerance a kritičnost čsfd filmových "kritiků", který jsou ve svým projevu rádoby free, ale Svěrákovi neodpustí ani docela vtipný spojení tří pohádek v jednu, natož aby měli na to se s ním vůbec poměřovat v jazyce.

plakát

Práskač (1962) 

Tradiční Melville, což znamená dobrej, a netradiční Belmondo, hodně netradiční a skvělej (ale přiznávám, že Belmondo se mi líbí vlastně ve všem :-)). Všechno ostatní taky, světla, kamera, hudba, příběh bych též nezahazoval.

plakát

Tři dcery (1967) 

Uher jakoby stál někde mezi Passerem a Vláčilem, prostě génius.