Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Vykolejená (2015) 

Jestli vás partnerka nutí jít do kina na nějakou romantickou komedii, tak kupte lístky na tuhle. V rámci žánru je nadprůměrně vtipná, plná nezávazného sexu, a dokonce v ní chybějí i obvyklá klišé.

plakát

Bez doteku (2013) 

O čem vlastně tento film je? Chvilku se to odehrává doma,chvilku v bordelu,chvilku u psychologa.Je tu několik dějových linek a ani jedna není dotažená do konce.Postavy jsou jakoby vytržené z kontextu,než se divák zorijentuje kdo je kdo a jakou má v tomto filmů ůlohu,scénář filmu odbočí někam jinam.Celý film působí jako že si parta začínajících filmařů chtěla natočit film,jen tak bez větší přípravy.Režisér se scénáristou se snaží nalákat diváky na známá jména jako je Adrian Jastraban z Ulice, Ondřej Malý kterého znám z filmu Pouta, Marian Roden bratr slavnějšího Karla, Kryštof Hádek který dobře zahrál svojí roli ve filmu Signál, Hana Vagnerová která má za sebou pár velice dobrých seriálů jako třeba Expozitůra nebo Vyprávěj.Za tyto herce dávám jednu hvězdičku.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Hobit je krásná,dobře natočená fantasy,která je více pohádková než Pán prstenů. Hudba,kostýmy,úchvatné scenérie jednotlivých krajů,efekty,různorodost a barvitost postav,to vše do sebe hezky zapadá a vytváří velkolepou podívanou na kterou je radost pohledět. Ve formátu 3D si navíc vychutnáte každičký detail. Chápu proč je premiéra každého nového dílu vždy v prosinci,tenhle příběh se do vánočního času zkrátka hodí. Vůbec mi nevadí,že Peter Jackson přidal do děje některé postavy navíc. Moc dobře nejde srovnávat Pána prstenů a Hobita. Pán prstenů je epický román,rozdělený do třech knih,Hobit je jedna knížka a navíc né moc tlustá. Moc se těším na třetí závěrečný díl,který bude mít podle oficiálního zdroje premiéru zase za rok.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Chvilku trvá,než se to pořádně rozjede,ale jakmile se do toho filmu dostanete,stává se Hobit jedním z nejpovedenějších filmů roku.

plakát

Kůže, kterou nosím (2011) 

Jsou tam divné postavy,divné děje a celé je to podivné,ale nějakým způsobem to dokáže člověka dostat a zaujmout.Rozhodně jde o netypický film.

plakát

Vánoční koleda (2009) 

Animované je to moc pěkně,na vizuální stránce si dal někdo záležet,navíc je to poučné v tom jak by se lidé k sobě měli chovat.Bylo natočeno již několik verzí tohoto příběhu,ale tahle patří mezi ty nejlepší.

plakát

Kurýr 3 (2008) 

Má to pár výborných momentů,ale většinou je všechno uspěchané.Má to spád,má to dobře natočenou akci,ale to je tak všechno.

plakát

Temný obraz (2006) 

Zahraniční novináři se rozplývají nad jeho temnou stránkou a unikátní animační technologií, to je ale asi tak všechno, nad čím je možno se rozplývat. Na to, že se tady hodinu a půl skoro nic neděje, je film se svými náznaky dost nesrozumitelný.

plakát

Trosečník (2006) (pořad) 

Jedna hvězdička za snahu.Né každý televizní formát převzatý z ciziny a předělaný na Českou verzi se povede.Možná to byla otázka peněz,možná udělali chybu samotní tvůrci,když se snažily odlišit v některých detailech od americké verze tohoto pořadu.

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Jednotlivé série se od sebe dost liší,někdy stačí když vidíte občas jeden díl a jindy máte nutkavou potřebu vidět každou novou epizodu.Před lety se pokusila televize Prima napodobyt tuto reality show,ale pokud si dobře vzpomínám,moc slavně to nedopadlo.