Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (17)

plakát

Hon (2012) 

RE:MikeCool- Jaké výkyvy?! Film byl zcela v pořádku, spíše jsi něco nepochytil... Film je naprostá dechberoucí bomba, co dodat? Snad jen aby jste se na tento film podívali, stojí opravdu za to!

plakát

Srbský film (2010) odpad!

Režisér je pravděpodobně naprostej úchyl a k* v jedné osobě :) Film není odporný, nýbrž zvrhlí!

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Upřímě řečeno? JE to naprosto skvělé. Ukazuje to jak je vlastně náš život stereotypní a jen pravá láska nás uvede do chodu, na mě to tak působylo :) a konec určitě chytne většinu za srdce ;)

plakát

Divoši (2012) 

Naprostá bomba! Očekával jsem mnohem méně, ale opravdu mě to překvapilo :)

plakát

Lesní duch (2013) 

EDIT: No zamyslel jsem se nad svím komentářem. Ten film je nic moc, na to aby jste na to měli jít do Kina :) Začátek je odporně stejnej jako Cabin in the Woods a nijak zvlášť se mi film nelíbil :P :) Moje hodnocení :) ale je na každém, co si o tom myslí :)

plakát

Psí vojáci (2002) 

Zas tak špatný to není, ovšem efekty Vlkodlaků jsou naprosto šílené!! :D Natože film vyšel v roce 2002 tak se mi zdá, že je to až moc slabé. Co se vojenské stránky týče, je to pěkné. Nicméňě žádný skvělí film nečekejte :) Závěrem: Ušlo to ale kdo to neviděl o nic nepřišel :) 3hvězdy

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Neskutečně napínavé a to až do poslední chvíle! Film člověka nutí opravdu přemýšlet a dávat pozor, já sám sem to viděl dvakrát. No a závěr filmu je víc než strhující!! Opravdu jsem nevěděl co si o tom myslet. Nakonec jsem si udělal názor, jak to vlastně dopadlo, ale když jsme se s Kamarády bavili, každý si to přebral maličko jinak. No podívejte se sami a zkuste se o tom s někým pobavit :) No závěrem, film je super, ale dost náročný!! 5 hvězd.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Ať si každý říká co chce a nutno podotknout že je to opravdu dost umělkované :P ovšem stále je to velmi kvalitní film, který stojí za to vidět! Známé postavy z Trlilogie Pán Prstenů ale taky něco navíc! Efekty jsou super, herci taky a je to prostě super. A kdo to viděl tak uzná že to stálo za to :)

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Výborný snímek! Je tam krásně vidět, jak dlouho trvalo než vůbec UBL dostali a také co všechno proto museli podstoupit.

plakát

Klub sráčů (2000) 

Naprosto šílený a ujetý! xD Některé scény jsou na přes d*, ale má to svůj půvab, neboť některým těm hloupostem se prostě nedá nesmát a člověk se pak směje už jen tomu co je to za blbost :'D :D Kdo má odvahu přeji příjemné koukání 2 - 3 hvězdy.