Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (84)

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

První dvě série byly dobré, ale pak začalo být vidět, jak každá další nesouvisí s předchozími. Příběh každé další série byl naprosto nový, vzal se odnikud a byl dosud v seriálu nezmíněný. Navíc se nechaly bez problému přeskakovat díly a o nic jste stejně nepřišli.

plakát

Rozčarování (2018) (seriál) 

Tvůrci zřeli díru na trhu v podobě animovaného seriálu ze světa fantasy pro starší diváky a určitě se to vyplatilo. Žádná postava nepůsobí otravně a vtipů je tu habaděj (mnoho i kterých si nevšimne každý divák). Důraz na kontinuitu a příběh, který se povedl, značně posouvá seriál také o něco dopředu. Uvidíme jak bude seriál pokračovat, ale po první sérii je dílo na vysoké úrovni Futuramy, Ricka a Mortyho. Co se týče pouze 10 epizod ročně, tak jsem spokojen. Lepší jsou kvalitně promyšlené díly než uspěchaná kvantita.

plakát

Vadí nevadí (2018) 

Kreativní finále filmu mě napadlo již v průběhu a když se ukázalo že jsem to vlastně předpověděl, tak jsem nebyl naštvaný, že film je předvídatelný. Měl jsem radost z toho, že se takového zakončení skutečně nebáli. Jako bonus jsem se párkrát během filmu i leknul.

plakát

Kouzelný kolotoč (2005) 

Teď mi to přijde tak špatné, že bych si to ani nepustil, ale jako malý jsem to měl hodně rád a viděl jsem to nesčetněkrát, tak tedy hodnotím průměrně.

plakát

Bravest Warriors (2012) (seriál) 

Adventure time mě nikdy zvlášť neoslovil, ale tato bláznivá 11+ show tvůrců je naprosto geniální.

plakát

Snímek č. 394 (2016) 

První část dokumentu byla špičková, zakončení ale zkazilo celý film. Nevím, jestli byl autor někým nucen či sám nechtěl znít rasisticky, ale zkrátka poslední část dle mého byla zbytečná a nepravdivá.

plakát

Pýcha, předsudek a zombie (2016) 

Zombie komedie odehrávající se v Anglii v 19. století, která má slabý příběh, ale neurazí.

plakát

Špičák (2009) 

Režisér musí být zvrácený maniak, co chtěl pouze vidět herce, co tancují, jak on píská. Námět na film hodně zajímavý, zpracování je propadák.

plakát

Život (2017) 

Predátor v novém, svěžím kabátku. Film pravděpodobně není moc vědecky přesný, stejně mě ale bavil až do samotného konce a to i přesto, že jsem finální zvrat očekával.