Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (446)

plakát

Monty Pythonův létající cirkus (1969) (seriál) 

Humor Monty Pythonů si buď zamilujete a nebo vám jejich humor nesedne a budete ho nesnášet.Já naštěstí patřím do té první kategorie.Je zajímavé,že mě dokáže natolik pabavit seriál,který je téměř padesát let starý a já se bez přestávky směju a směju.Jsou to skvělé skeče,které doporučuji ke shlédnutí.

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) odpad!

Obvykle většinou u sledování amerického Survivora mi při soutěžích buší srdce,mám husí kůži a prostě takový ten skvělý pocit a komentování Jeffa Probsta je už pouze třešničkou na dortu,ale tohle!Hnus,odpad,při souteži jsem necítil nic,pouze jen takový nepříjemný pocit a něco mi říkalo vypni to už vypni!A hlavně jejich mluvení do kamery to byl hnus.Moderátora radši někam hodit do díry a zalít betonem.Samotní soutěžící,nevím nedokážu je ani popsat,ale jsou mi odporní,takže to je asi vše a doufám,že už nikdo nebude sledovat tuhle pitomost....

plakát

The Doors (1991) 

Dlouhá extáze od které jsem nemohl odtrhnout oči.Val Kilmer v životní roli předevedl strhující výkon.Písně,které miluju doprovázejí celý film a já si tu jízdu Jima Morrisona užil.

plakát

Mělčiny (2016) 

Mělčiny jsou spolu s filmem 47 Meters Down nejlepší žraločí film od dob čelistí(samozřejmě pouze jedničky).Takže jsem vděčný,že jsem to mohl vidět a naprosto si to užít.Krásná krajina,krásná holčina a celkem pěkný žralok,takže docela pecka.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Krvavé a hlavně především zábavné,ale pouze na jedno použití,protože víckrát to člověk vidět nemusí,takže slabší čtyři hvězdičky.

plakát

Až tam nezbyl žádný (2015) (seriál) 

Jsem překvapen a jsem moc rád za tohle elegantní zpracování.Nevím,co vychválit dřív a jelikož tu těch pozitiv je až až,tak stačí říct,že je to na 100%.