Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Obsahy (4)

Za láskou do Paříže

Za láskou do Paříže (2014)

Quinn (Simon Helberg) miluje svou dívku Devon (Melanie Lynskey), s níž tvoří pár již deset let. Ve svých osmadvaceti letech Quinn cítí, že je na čase posunout se dál, a tak se chystá Devon požádat o ruku. Na cestě k tomuto činu, který si představoval epicky už od dětství, ho ale provází spousta peripetií. Oba s Devon čelí úskalím dlouhodobého vztahu a když Quinnovy pochyby a zmatenost náhle rozvíří okolnosti v podobě vyznání lásky od jeho okouzlující kamarádky Kelsey (Maggie Grace), se kterou zároveň pracuje v květinářství, vypadá to, že se najednou začal svět točit opačným směrem. Namísto zásnub s Devon Quinn zjišťuje, že z jejich vztahu začala na povrch vystupovat všednost, samozřejmost a neschopnost najít své vlastní já. Jaké je ale pak jeho překvapení, když zjistí, že v tom není sám. Zatímco Quinn přemítá, jak z toho ven, Devon vezme věci do vlastních rukou, pobídne ho, aby si vyrazil rozšiřovat obzory s jinými dívkami a sama se mezitím sbalí a vyrazí za sebepoznáním do Paříže. Naplňujíc rčení o tom, že "člověk neví, co má, dokud o to nepřišel", vydává se Quinn na cestu, aby získal svou vyvolenou zpět. Podaří se mu ale překonat všechny nástrahy, které skýtá svůdná francouzská metropole?

My Mad Fat Diary

My Mad Fat Diary (2013) (seriál)

Rae Earl (Sharon Rooney) rozhodně není dívka, kterou byste mohli jen tak přehlédnout, ať už kvůli jejímu naštvanému výrazu nebo nadváze. Jinak ale prožívá všechny trable běžného teenagera, tedy skoro. Vrací se domů z pobytu v léčebně, kam se dostala po svém pokusu o sebevraždu. Žádný návrat ale není snadný, zvlášť když se vracíte ke střelené matce, která si za dobu vaší nepřítomnosti do domu nejen nastěhovala svého přítele, který je v zemi nelegálně, ale taky všem řekla, že jste místo v léčebně byli na prázdninách ve Francii. Opustit tak bezpečné místo, kde si Rae za dobu čtyř měsíců našla přátele, kteří ji přijímají bez výhrad, vrátit se a snažit se zapadnout zpátky do světa, kde ji v podstatě nikdo nezná, je tak nesnadnou cestou. Před Rae ale stojí nejtěžší úkol. Aby ji mohlo přijmout její okolí, což je nejen kamarádka z dětství Chloe a její parta, musí se nejdřív naučit mít ráda sama sebe.

Láska a Mary

Láska a Mary (2007)

Zasnoubenou Mary (Lauren German) její vášeň pro sladké provází už od dětských let. Nyní si otevřela vlastní cukrárnu, ale obchody nejdou a svému pronajímateli prostor už dluží několikátý nájem. Pokud chce cukrárnu zachovat, musí urychleně jednat. Zrodí se jí v hlavě plán jak celý podnik zachránit. Rodina, se kterou se už dobu neviděla, jí k svatbě přislíbila peněžitý dar a Mary doufá, že to je to, co ji spasí. Má to ale háček, musí sebrat svého snoubence Brenta (Gabriel Mann) a spolu s ním za mírně nonkonformní rodinou vyrazit osobně. Spořádaný a organizovaný Brent má identické dvojče, bohémského a průšvihářského bratra jménem Jake, kterého neustále tahá z bryndy. A protože se mu rozhodně nikam jet nechce (navíc má alergickou reakci na sladké), nenapadne ho nic lepšího, než že je na čase, aby mu to všechno Jake konečně nějak splatil. Mary nakonec souhlasí, vytáhne Jakea z vězení, naloží ho do letadla a když společně vyrazí za záchranou její cukrárny, zjišťuje, že představení budoucího manžela rodině může být komplikovanější, než se zprvu zdálo.

The Dish & the Spoon

The Dish & the Spoon (2011)

Když se náhodou v majáku na pobřeží Delaware propojí cesty Rose (Greta Gerwig) a prochladlého, spícího, britského mladíka (Olly Alexander), oba překonávají bolesti z různých ztrát a ještě netuší, co je společně v přímořském městečku čeká. Rose, která se v pyžamu s kulichem na hlavě a pivem v ruce potýká s návaly vzteku, trvá na tom, že mladíka odveze buď do nemocnice, nebo kam si řekne. Místo toho spolu mimoděk poznávají, co je dovedlo na stejné místo. Zvláštní pouto, které mezi nimi vzniká sice Rose neodkloní od jejího cíle, když plna hněvu a touhy po pomstě hledá ženu, se kterou ji podvedl manžel, přesto ale, možná než ji stihne najít, stane se cesta a uplynulý čas na prchavý okamžik důležitější než vlastní cíl.

Reklama