Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (6)

plakát

Stín samoty (2021) 

Nechápu zdejší hodnocení zřejmě milovníků Marvel sra*ek.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Jedna hvězdička navíc za dokonalý začátek s písní everybody knows, ač dlouholetý oddaný příznivec Batmana, měl jsem pocit, že bez Supermana jsme totálně v pr*eli.

plakát

Megakrajta versus Gatoroid (2011) (TV film) odpad!

Když je problém s přerostlýma krajtama, nasadíme na ně aligátory nasypaný steroidama. Máme ve sklepě myši, musím někde sehnat pár medvědů, aby nám je vyhubili. Vůbec nechápu, co někoho vede natočit tak příšernej film. Ty herce snad nabrali někde na ulici cestou na natáčení a scénář psal něakej pacient. A o počítačových tricích se radši ani nezmiňuju.

plakát

Blade 2 (2002) 

Tak tohle nebyl rozhodně šálek mojí kávy. Absence jakéhokoliv příběhu, od začátku do konce jenom prostoduchá krvavá řežba. Slabé herecké výkony. W. Snipesovi nevěřím ani jedno jeho gesto, ani jednu jeho větu a ani jeden jeho tvrďáckej výraz. Ačkoliv má stejné iniciály jako jeden jeho herecký kolega, talentu ani zdaleka tolik nepobral. Režisérsky zvládnuté dobře, více z toho asi ani vymáčknout nešlo. Mimochodem bych byl s přehledem největší zabiják ze všech, vzal bych si z domu lampu s horským sluncem.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Vynikající český seriál z fotbalového prostředí. Výborné herecké výkony a to zejména od Ondry Vetchého. Možná jen škoda, že Ivan Trojan nedostal víc prostoru, role trenéra v jeho podání je opravdu nezapomenutelná. Postavy a situace ze seriálu nejsou ani moc přitažené za vlasy, jak by se mohlo na první pohled zdát. V našem venkovském fotbalovém týmu to vypadá podobně, až si někdy říkám, že se tvůrci seriálu u nás inspirovali.