Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (94)

plakát

Most (2011) (seriál) 

Sága!!! První a čtvrtá série!!! Vlastně všechny.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Úplně super thriller, nemám k tomu co víc dodat - snad jen že i další pokračování rozhodně stojí za vidění. Skvělá Noomi je opravdu dokonalá a nenahraditelná!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Jednoduše krása!! Opravdu úžasný zážitek a to nejen hudební. Herecké výkony všech jsou famózní. Škoda ho! Freddie forever, Queen forever 🔝🔝🔝

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Nejvíc nejvíc nejvíc!!!!! Nemám žádnou výtku!!!👌👌👌👍👍👍👍🔝🔝🔝🔝🔝🔝

plakát

Zmizení (2013) 

Úžasný, skvělý, perfektní!!!! Konečně! Po velmi dlouhé odmlce pořádný napíňák!!! Super........Celou dobu jsem byla teda napnutá jak blázen. Kdybych si kousala nehty, tak bych je měla komplet kaputt :-).

plakát

Zmizelá (2014) 

Já na jeho místě bych jí nejspíš zabila :-). Ta madam Rosamund to ale velmi pěkně zahrála. Affleck mne v této roli taky mile překvapil. Musím říct, že se mi to hodně líbilo. Konec mi připomněl la caru ocultu..............trošku mazec, ale budiž. Možná právě proto je to tady tak hodně hodnocený. Mám pocit, že dobré filmy se hodnotí hodně vždy, když je špatný konec (samozřejmě až na pár vyjímek)

plakát

Prohnilí proti prohnilým (1990) 

Ano je to vážně slabší díl, ale pořád vtipný a milý a já prostě nemůžu jinak, než hodnotit pěti bo co už jiného tak milého a vtipného, než tohle???

plakát

Prohnilí (1984) 

Komedie na velké úrovni! Po shlédnutí třetího dílu, jsem se mrkla na první dva a musím uznat, že všechny jsou zkrátka úplně super!!!!!

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Tak toto bylo pro mne veeeeeeeeelkééééééééé peklo! Začátek tohoto snímku doopravdy masakr.........konec tohoto dramatu snad ještě větší masakr.....zkrátka kdo neviděl, prohloupil :-)