Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární
  • Komedie

Recenze (63)

plakát

3096 dní: Příběh Nataschi Kampuschové (2013) 

Vypadá to, že se film držel striktně skutečných událostí s jedinou výjimkou a to bylo ztvárnění hlavní postavy vyloženě anorektickou herečkou. Veškeré snímky skutečné Nataschi totiž ukazují, že tato byla a je dost při těle. Takže toto nechápu a částečně to kazilo celkový dojem.

plakát

Claustrofobia (2011) 

Zajímavý film, i když ne moc originální. Originální byla jen ta vražda iShitem ;)

plakát

Očista (2013) odpad!

Absolutní propaganda, naštěstí tak hloupá (na rozdíl od další hollywoodské produkce), že ji musí prokouknout snad úplně každý. Navíc úplně nevěrohodné chování snad všech postav, čemuž jsem se musel celou dobu smát.

plakát

Betonová zahrada (1993) odpad!

Zvrácenější film jsem snad ještě neviděl a doufám, že nikdy neuvidím ...

plakát

V/H/S/2 (2013) 

Některé scény pěkné, ale děj dost mizerný.

plakát

Útok na Wall Street (2013) 

Nemůžu si pomoct, ale tento film mi vyloženě sedl. Bylo se na co koukat od začátku do konce.

plakát

Aftershock (2012) 

3 rozmazlení židáci vyrazili plundrovat Jižní Ameriku, v baru potkali 3 pipky z východní Evropy. Tam je zastihlo tsunami. Díky němu, ale i místním kriminálním živlům po zásluze všichni pochcípali. Za to dávám 2 hvězdičky.

plakát

Nacistická smrtící komanda (2009) (seriál) odpad!

Takže tady máme vysvětlení, proč když údajně bylo zavražděno na území SSSR kolem 2 miliónů židů, se našel jen ten jediný masový hrob v Katyni. Einsatzgruppen museli být nějací supermani, že zvládli zorganizovat spalování tolika těl v době, kdy se na frontě řešily mnohem závažnější problémy. Škoda, že nám francouzští soudruzi také nevysvětlili, odkud a jak přivezli milióny tun palivového dříví na tyto akce a proč na leteckých snímcích z té doby (konkrétně je zdokumentován Babi Jar) nejsou žádné známky toho, že by se tam spalovaly statisíce lidských těl. Tak teď nevím, lžou fyzické důkazy nebo lidé ... Navíc jsou v "dokumentu" používány zfalšované fotografie (viz. Udo Walendy).

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Od tohoto seriálu jsem nic nečekal, ale velmi mile mě překvapil. Děj, postavy, kamera ... výborné. Mads Mikkelsen jako postava Hannibala Lectera skvělý. Jediné mínus je, že Jack Crawford nějak změnil barvu, ale to už tak nějak patří k seriálům z americké produkce.

plakát

Da Vinciho démoni (2013) (seriál) odpad!

Pitomě hloupý seriál, při sledování prvního dílu jsem nevěděl, jestli se mám ještě smát nebo už brečet.