Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (319)

plakát

Těžko ho zabít (1990) 

Jdi do prdele a umři! Právo a spravedlnost jak má být.

plakát

Zlatí úhoři (1979) (TV film) 

Lidice, kurva, Lidice! A my ty kurvy budem zase poslouchat, zase poklonkovat!?!

plakát

Stopy spravedlnosti (2017) 

Džekymu dlužím nějaký pěkný hodnocení, protože ty sračky z posledních let, to byl děs. Avšak: Kdo to doprdele platil? Hajzlové z Bruselu, nebo snad sám pan starosta, aby tak nějak odklonil pozornost od těch svejch? No, jinak ten famózní song se jmenuje 普通人 (tedy, Obyčejní lidé), a ne nějakej "Common man", jak tu někdo debilně uvedl! Neumíš čínsky, tak neopisuj od blbců. Taky nevím, proč to ve filmu zpívá tak nějak sám, bez Liu Tao?! Bez ní to není tak skvělý.

plakát

A-Team (1983) (seriál) 

Většina kluků sledujících ORF nad tím kdysi slintala, půlka z vás vděčí seriálu za to, že dnes nejste kriplové bez kámošů, představivosti a smyslu pro čest ...... a stejně tomu dáte tak zprdelené hodnocení?! Běžte se bodnout!

plakát

Malý pitaval z velkého města (1982) (seriál) 

Su-27 má naprostou pravdu. Je to jeden ze seriálů, který ač v něčem nezvedený, je jednoznačně velmi blízký realitě. Ne nadarmo je doporučován pro vstřebatelné studium kriminalistické metodiky a především pak taktiky. Ale to byste vy bando blbečků museli vychodit víc než 7. třídu ZŠ, abyste to docenili.

plakát

Krakonoš a lyžníci (1980) 

Jako fracek jsem to tuze nesnášel. Jako starej kokot u toho oceňuji velmi dobré herectví, krásno až poetično, a kurevsky silnou schopnost navodit vánočně-zimní náladu. Majstrštyk, až na ty červený lyžáky....

plakát

Plane Crazy (1928) 

Tady ještě Mickey není trapný, prkenně výchovný kastrát.

plakát

I Dream of Jeannie (1965) (seriál) 

Nádherná Barbara, půlka šedesátejch, hodně dobrej Larry, vtipné, sexy, sexistické (na obě strany, žádná misogyňácká jednosměrka), rakety, káry = van ov maj fejvrit.

plakát

Příběhy včelích medvídků (1984) (seriál) 

Brutální inteligence českých pohádek, ostrovtip a nádhera našeho jazyka v akci. Před tímhle blednou všechny zápaďácký srágory.