Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Adam Ondra: Posunout hranice (2022) 

Pro někoho kdo leze a trochu se orientuje v jeho kariéře nebylo tak těžké se vyznat v nějaké kontinuálně "příběhu". Ale celkově to byla směsice spousty hezkých záběru které neměly patu a hlavu a člověk nevěděl kde je vlastně příběh sazasen. Trochu škoda. Za mě nevyužitý potenciál.

plakát

The Grand Tour (2016) (pořad) 

Rok čekání... a stálo to zato!!! Chvilema mám pocit že scénář je trochu očividný, a byla by mi přijemnější trocha improvizace, jako to bylo ve starém pořadu, ale i tak nejsme ani trochu zklamaný.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Naprosto uzasnej film s naskutecnymi kaskaderskymi kousky. Jedine ale není chyba filmaru jsou titulky dosažené v českém kině. Jak dělané přes google překladač.

plakát

Gravitace (2013) 

Film, kterej vás posadí napne a až do konce nepustí! Jediný svého druhu, jediné negativum je že už nechcu bejt kosmonaut.

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

I když má film provádět celkový pátráním o Bin Ladinovi, je první část filmu celkem nudná ale napětí rost a vyvrcholení je dokonalé!

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Nekonečná nakládačka vtipů všeho druhu! Náramně jsem si film užil a jennifer aniston je prostě kost!

plakát

Pot a krev (2013) 

Občas vidite v detailejch že jde o nízkorozpočtový film, ale to neubralo vůbec na šmrncu celkového a pravdivého příběhu!

plakát

Machři 2 (2013) 

Průmerná komedie, byly však chvile kdy sem se fakt dost domál proto 4 hvezdy.

plakát

Podfukáři (2013) 

Film, který sem si myslel jako u většiny že vím co se stane, ale překvapoval me snad celou dobu. Jsem v úžasu. Skvělá podívána.

plakát

Wolverine (2013) 

Skvělý pokrok od posledniho dilu Wolverina, který me opravdu sklamal.